- הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם מישהו התנסה בה, ניקון 24-85
אני צריכה אותה לסטודיו וגם לחוץ לצילום ילדים בעיקר,
תודה!
תודה!
נכתב ע"י חני ראובני;1621225:אשמח לדעת אם מישהו התנסה בה, ניקון 24-85
תודה!
נכתב ע"י חני ראובני;1621794:לא של יוסי,
זה פורטל הצילום של טד...
תודה דוד,
רציתי לדעת אם מישהו התנסה בה עם ילדים
נכתב ע"י הגלים;1621880:היא בסדר. לא שיא האיכות.
נחמי שאת מצלמת בסטודיו עם ה24-70 זה לא מכניס לך לפריים מלא מסביב מיותר?נכתב ע"י יונה יונה;1622259:לסטודיו- 85 ממש אבל ממש לא מומלץ בתור עדשה יחידה- במיוחד אם הוא לא גדול.
ה24-70 עדשה מעולה מעולה, עובדת איתה המון בסטודיו- תוצאות מעולות.
מהביקרות באתר הנ"ל לא הייתי ממליצה לך על העדשה הזו, מילא בסטודיו עובדים על צמצמים סגורים יחסית אבל בחוץ צריך את הצמצם הפתוח ושם לפי הביקורת הנ"ל אין לה חדות מספקת.
אני הייתי קונה בתור עדשה יחידה את ה24-70.
נכתב ע"י יונה יונה;1622261:אוי, אני רואה שכתבת תקציב מוגבל.
אז אולי לכי על עדשת 50- מ"מ הגיוני יותר בסטודיו, בחוץ אני לא יודעת לאמר מה יהיו התוצאות.
אגב, איזה גוף יש לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים