מישהו מכיר פורום [בעברית] העוסק בוורדפרס?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר פורום [בעברית] העוסק בוורדפרס? אני מעוניינת במקום בו אוכל לשאול שאלות מאנשים שזה התחום העיקרי שלהם.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1395054:

פורום חזק ומדהים!! איך לא התוודעתי אליהם עד היום??
מומלץ לכולם להכנס!!

• הוסף לסימניות
נירוש, אני יכול להבטיח לך שאולי הפורם כאן אינו מוביל בכמות החברים, אבל באחריות מלאה הוא מוביל באיכות.
נמצאים כאן כמה מהדמויות הבולטות בעולם הוורדפרס בארץ ואפשר לקבל כאן ייעוץ מקצועי ואכפתי מקשת של אנשי מקצוע מיוחדים ונדירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1395152:
נירוש, אני יכול להבטיח לך שאולי הפורם כאן אינו מוביל בכמות החברים, אבל באחריות מלאה הוא מוביל באיכות.
נמצאים כאן כמה מהדמויות הבולטות בעולם הוורדפרס בארץ ואפשר לקבל כאן ייעוץ מקצועי ואכפתי מקשת של אנשי מקצוע מיוחדים ונדירים.

מדי פעם אני שואלת שאלות, ולא תמיד יש בכלל מי שמגיב. דוגמה לשאלה פשוטה ששאלתי לאחרונה, ואני מאמינה שבכל פורום וורדפרס שיש בו מעט מביני ענין - הייתי מזמן מקבלת כמה תשובות.
השאלה נשאלה כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1395192:
מדי פעם אני שואלת שאלות, ולא תמיד יש בכלל מי שמגיב. דוגמה לשאלה פשוטה ששאלתי לאחרונה, ואני מאמינה שבכל פורום וורדפרס שיש בו מעט מביני ענין - הייתי מזמן מקבלת כמה תשובות.
השאלה נשאלה כאן

אכן, שאלה כל כך פשוטה, רק כאן לא ידעו לענות עליה.
כמובן שבכל פורום וורדפרס שיש בו מעט מביני עניין היית מקבלת תשובה מפורטת.
לדעתי את מבזבזת את זמנך כאן, בין חבורה של חסרי הבנה מינימלית בוורדפרס.

ישנה עוד אפשרות, אמנם קלושה, שמה ששאלת זה לא ממש פשוט, וכלל לא קיים פתרון מוכן לוורדפרס מהסוג שאת מחפשת, אבל רוב הסיכויים שאת צודקת ועם קצת מאמץ תמצאי הרבה פורומים מקצועיים של וורדפרס שבהם ידעו לענות לך על כל שאלה.

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1395192:
השאלה נשאלה כאן

הבעיה היחידה בשאלה שהיא בכלל לא קשורה למערכת וורדפרס. לכן כמה שתהיה מומחה וורדפרס. אפילו תהיה המתכנת של וורדפרס לא בהכרח שיהיה לך תשובה על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה