מישהו מכיר תוכנה לזיהוי סצנות?

• הוסף לסימניות
קיבלתי קלטת MINI-DV לדגום ולערוך, הבעיה הגדולה שהצלמת לא כיוונה טיים-קוד במצלמה, ולא שייך לדגום את זה לפרקים, אלא את הכל כפרק אחד.

מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לזהות ולחלק את זה לסצנות לכל קאט?

ידוע לי על תוכנות שמזהות ע"פ חילוף תמונה, הבעיה היא שכשיש פלאש ברקע או מעבר חד - הוא גם מזהה את זה כפרק ומחלק אותו.

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
:(
אף אחד לא מכיר?

• הוסף לסימניות
אל תצחק, אבל מובימייקר עושה את העבודה

יש שם איזו פונקציה לבחור אם רוצים שיחלק לפי סצנות או יביא את הקלטת כפרק שלם

הבעיה היא, שרק בתוך התוכנה עצמה הוא מציג את הסצנות כמחולקות
ובתיקיית הייעד זה כן מופיע שלם

בעצם,
מה כל כך מפריע שהקטעים ברצף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;792622:
בעצם,
מה כל כך מפריע שהקטעים ברצף?

כי אני צריך לעשות דיזולב בין כל הסצנות, ולמחוק קטעים מיותרים.

• הוסף לסימניות
כשדוגמים בפרמייר צריך לסמן וי על האופציה-SCENE DETECT
(דגום לפי סצנות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות על;792843:
כשדוגמים בפרמייר צריך לסמן וי על האופציה-SCENE DETECT
(דגום לפי סצנות)

ברור... זה אני יודע.
זה ניתן כאשר במצלמה כיוונו את הטיים קוד, וזה נרשם על הקלטת. פה הבעיה שקיבלתי קלטת ללא טיים קוד...

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב שכתבת שאין טיים קוד
אגב גם מובי מייקר.לא תעזור כאן

• הוסף לסימניות
יש לי תחושה שכבר עבדנו על חומר של הצלמת הזו.. תקן אותי אם אני טועה.

אוף כמה שזה מרגיז לקחת צלמת וידאו ולגלות לאורך הדרך אלף בעיות שחשבת שזה ברור שהם לא אמורות להתרחש..

צלמת מסויימת שלקחתי לצלם איתי באירוע שנתנה לי חומר ללא טיים קוד ענתה לתמיהתי: 'תמיד אני מצלמת כך ואף פעם לא התלוננו על זה..'
גם 'תמיד' היא מצלמת בלי ניטור סאונד באוזניות, היציאה של האוזניות פשוט לא עובדת אצלה, וזה לא נראה לה סיבה מספיק טובה להכניס את המצלמה לטיפול..

זה מקומם ומתסכל.

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שלא התלוננו... כשאני מקבלת קלטות בלי טיימ קוד , אני מרימה טלפון לצלמת ונותנת על הראש.

מה שעוזר לי בעריכה בכאלו מקרים זה להשתמש בקיצורים של המקלדת B C V וכד'

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבאויד יש אופציה כזאת, וגם אופציה לסימון לוקייטור כל פעם שהמצלמה כובתה.
אבל זו לא תוכנה שכדאי למי שלא מכיר אותה להתעסק בה.
יהיה לך יותר פשוט לעבור על הקלטת ולעשות אתזה ידנית (או לתת לצלמת לעזות את זה...)

• הוסף לסימניות
גם פינקל סטודיו מחלק לסצינות אוטומטית, בעת הייבוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה