כללי מישהו מכיר תוכנה לעיצוב תמונות מחזור?

• הוסף לסימניות
האם יש כזה דבר בכלל תוכנה לעיצוב תמונות מחזור של בתי ספר?
אני לא ממש מאמין שמישהו מעצב עשרות או מאות תמונות אחת אחת בפוטושופ וכד', בטח יש תוכנה ייעודית לדברים כאלה, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
למה בפוטו שופ לעצב זאת
או באינדי... או בקורל\רק את הרקע תעשה בפוטושטופ

• הוסף לסימניות
אני עשיתי דבר כזה
40 - 50 תלמידות
רקע פוטושופ
עשיתי באינדיזיין
(אם אני לא טועה)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ועושה הרבה הרבה תמונות כאלה, כן בפוטושופ אחד אחד,
האמת, שמי שלא בתוך התחום זה לוקח לו הרבה זמן ונראה משהו שלא נגמר, צריך מיומנות, אבל אני היום עושה את זה ב3 שעות בית ספר של 120 בנות,

• הוסף לסימניות
באינדיזיין CS3
המיקום והיישור לוקח 10 דקות ואם נמרחים אז 15 דקות
ב"ה מדבר מנסיון

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה את התוכן בקורל ע"י יצירת רבועים שווים במרחקים שווים (ע"י ELAIN) ואז בPOWER CLIP אני מכניס תמונה לכל רבוע, ואז באמת את הרקע תעשה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
מה בדיוק אמורים לעשות?
לסדר אחד ליד השני, או לגזור כל תמונה ולעשות מזה תמונה אחת?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מיזוג דואר באינדיזיין, אם יש לך את השמות של הקבצים בקובץ TEXT.

אתה יכול לשנות את כל שמות הקבצים של התמונות אוטומטית בפוטושופ, ולתת לו (כדוגמא) סידור שמות חדשים לקובץ לפי התאריך ומספר סידורי של 3 מספרים.
אחרי זה אתה הולך באקסל מקליד את השם הקובץ של התמונה הראשונה, ומושך את הקוביה' בצד למספר התמונות שיש (נניח 150 תמונות).
מה שיהיה לנו, קובץ אקסל שיהיה מסודר ככה:
19-03-08.001
19-03-08.002
19-03-08.003
19-03-08.004
וכן הלאה.

מוסיפים כותרת באקסל, וכותבים שם סימן כזה @.
שומרים כקובץ טקסט יוניקוד.
פותחים את חלון הDATA MERAGE באינדיזיין שנמצא מתחת לAUTOMATION.
בוחרים קובץ זה, יוצרים ריבוע איפה שהתמונה צריכה ליכנס, ושם מכניסים את המיזוג דואר הנ"ל.
עוד כמה דקות, והעבודה מוכנה.
סך הכל 20 דקות עבודה. (+ עיצוב מסגרת לתמונות).
אבל מהלקוח לוקחים הרבה כסף, כי זה שווה הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ezri_gr;86613:
ואז בPOWER CLIP אני מכניס תמונה לכל רבוע,
זעליג לימד אותנו באשכול אחר, שאפשר לגרור עם קליק ימיני את התמונה מעל הריבוע, לשחרר, ואז יש לך כמה אופציות, אחד מהם זה PASTE INSIDE CONTAINER.

• הוסף לסימניות
אני היתית משרשר את כל השמות כתיבות טקסט

• הוסף לסימניות
אבל איך שאני מבין יש גם תמונות. ואת זה אתה לא יכול לשרשר.

• הוסף לסימניות
בקונקט שציינת, קשה לסדר לפי גודל ומיקום.
אני התכוונתי למקם את התמונות לפי התאמה לתיבות תמונה.
מתחת לכל תיבה מגיעה תיבת טקסט משורשרת לפי אנטר אחרי כל שם

• הוסף לסימניות
יש contact sheet לאינשיזיין גם בתוך bridge.

יש גם סקריפט שבא עם אינדיזיין בשם imageCatalog.

אני הייתי כותב סקריפט מותאם אישי... ;)

• הוסף לסימניות
טעות למי שחושב שזה לוקח כמה דקות...

דבר ראשון אתם מקבלים דפים לא מסודרים עם כתב יד לגמרי מחורבש שאמור להסביר לכם איזה מספר תמונה שייך לאיזו בת...
אחרי שהכתם את כל המיקומים, והכנסתם שמות וכו... סדרתם מבנה ועוד...
פתאום מגלים ש-3 הבנות שנמצאות בח'1 בעצם שייכות לח'2 ואז כל המבנה מתקלקל וצריך לסדר את זה שוב, אחרת יש תלונות שזה לא נראה סימטרי...
אחר כך מתחילים תיקוני ההגיה... לזאת לא קורים רבקה, אלא קוראים לה רחל... ושם המשפחה שלה אחרת לגמרי, הי רגע, בעצם היא בלונדינית ולא שחורה, אז אולי זו... וכו'
אתם מבינים לבד את ההמשך...
ועוד לא הוספנו את כל הבנות שהיו חולות ביום הצילומים והצטלמו ביום אחר, וצריך לשנות להם רקעים וכו... ואת כל המורות...

קחו בחשבון, עבודה ראשונית לפחות שעתיים שלוש, ואח"כ 4-5 שעות לפחות של תיקונים על גבי תיקונים אם לא יותר.

• הוסף לסימניות
מאיר, מכירה כל מילה מקרוב מאוד,
אבל אם יודעים לפני מה הולכים מתחילים מסודר (מצטלמים לפי סדר)
כמובן שיש תיקונים, אבל הם לא לוקחים יותר מהעיצוב,
וחוץ מזה, שמנדלי שאל אם יש תוכנה שתעשה את זה, ואין משהו מיוחד, יש קיצורים ופטנטים אבל לא משהו מיוחד לזה.
ואני ניסתי בהתחלה (לפני 5 שנים) לעשות זאת בקורל, אבל פוטו צריך jpg, והאיכות של קורל פחותה משל פוטושופ בנושא.
ולמי שחושב שזה 10-15 דקות, מוזמן להתחיל לעשות כסף....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....