מישהו מכיר תוסף להפנות 301 בגומלה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר תוסף טוב להפניות 301 בגומלה, אני יודע שאפשר לערוך את htacces אבל אני רוצה את זה בממשק מסודר.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תבדוק את זה: sh404sef
עד כמה שזכור לי עובד מצויין עם ממשק נח מאד, אבל לא זוכרת אם הוא חינמי או בתשלום.

• הוסף לסימניות
באמת תוסף מדהים! הוא אוסף נתונים מכל השגיאות 404 ונתן להגדיר אותם עם הפניה לכתובת חדשה. חוץ משאר האופציות שלו.
התוסף הוא הורדה בתשלום אבל משום מה כמו בהרבה תוספי ג'ומלה הוא מגיע ברשיון GNU אז ככה שאפשר להוריד אותו מהאינטרנט ללא שום חשש גזל.

• הוסף לסימניות
מגרסה 2.5 ומעלה זה מגיע עם הבסיס של ג'ומלה.

תפריט עליון > רכיבים > הפניות.

המערכת גם סורקת אוטומטי את העמודים של 404 וממליץ לך להפנות אותם לעמודים אחרים.

כמה שהבנתי מאחרים sh404sef לא מומלץ בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי מקס;1528752:
מגרסה 2.5 ומעלה זה מגיע עם הבסיס של ג'ומלה.

תפריט עליון > רכיבים > הפניות.

המערכת גם סורקת אוטומטי את העמודים של 404 וממליץ לך להפנות אותם לעמודים אחרים.

כמה שהבנתי מאחרים sh404sef לא מומלץ בכלל.

עכשיו בדקתי וראיתי שזה תוסף שצריך להפעיל, בכל מקרה אני לא נתקלתי בבעיות בsh404sef והוא עובד לי טוב בk2 (כולל בקיצור כתובות) שאני לא יודע אם התוסף המובנה מטפל בk2.
הגיוני שיש בעיות שאני ייחשף אליהם בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה