מישהו מכיר "תכנית הישרדות" ??

• הוסף לסימניות
מדובר על תכנית משפחתית בה המשתתפים מקבלים דף ובו מסופר על מטוס שנאלץ לנחות במדבר וצריך להציל מהמטוס פריטים. צריך לסדר את הפריטים לפי סדר עדיפויות וכו' וכו'.
לאחר מכן יש את הרשימה האמיתית של סדר העדיפויות שחובר על ידי מומחה מספר אחת בעולם להישרדות.

יש לי את התכנית עם רשימת הפריטים,
חסר לי את הרשימה "האמיתית".
מישהו מכיר את התכנית ויש לו את הרשימה האמיתית.

בזמנו שמעתי שהתכנית היתה להיט ברשת. אולי מישהו יכול לחפש לי, ותע"ב.
תודה.

• הוסף לסימניות
תעלי את הרשימה של הפריטים

• הוסף לסימניות
חלק מהפרטים הם:
אולר, מצפן מגנטי, 2 בקבוקי וודקה, ספר - חיות המדבר הניתנות לאכילה, משקפי שמש, תצ"א, פנס.
לפי מה שהבנתי זה התפרסם ברשת, משהו שקשור לחיל האויר האמריקאי.
אולי לחפש את רשימת הפרטים באנגלית.
זה מאד יעזור לי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול לחפש לי ברשת. אולי את שמות הפריטים שכתבתי.
זה מאד מאד יעזור לי. תודה.
אפילו קישור יעזור.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש לפי המילים שנתת לי ולא הלך.
איך קוראים לתכנית הזו?

• הוסף לסימניות
מה שבטוח- היו שם מראה ואספירין.

• הוסף לסימניות
אספירין לא.
הנה הרשימה המלאה:
פנס, אולר, צילום אוירי של איזור ההתרסקות, מעיל גשם מפלסטיק, מצפן מגנטי, ערכת תחבושות, אקדח, מצנח, צנצנת גלולות מלח, מימיה, ספר - חיות המדבר הניתנות לאכילה, משקפי שמש, 2 בקבוקי וודקה, מעיל, מראה קוסמטית.

תודה רבה רבה על הרצון לעזור.

• הוסף לסימניות
מסתבר שיש לזה גרסה נוספת.
מה האחרון ברשימה האמיתית שלך?

• הוסף לסימניות
יכול להיות ששם התכנית היא "טיסת ...?.. אינה עונה".

• הוסף לסימניות
אין לי את הרשימה ויש לי אינטרנט חסום, כך שאין לי דרך לעזור לך,
אבל בפירוש קוראים לתוכנית השרדות. צפיתי בה בזמנו, אתה צריך לבקש ממשהו שיש לו רשת פתוחה.

• הוסף לסימניות
יש לי את הרשימה של הפתרון, אבל באנגלית
עוזר לך?

קבצים מצורפים

• Desert-Survival-Expert-Rationale.doc
    KB 85.5 · צפיות: 566
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגניק;1022661:
אני חושב שהיה עדיף שתפתחו אשכול על 'הידברות' במקום על 'הישרדות'...

http://www.hidabroot.org/

הישרדות שהם מדברים עליה זו תוכנית עצמית לא הריאלטי שכנראה אתה מתכוון אליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1022568:
יש לי את הרשימה של הפתרון, אבל באנגלית
עוזר לך?
עוזר לי מאד. תודה רבה.
את הרשימה עצמה אני יכול להבין גם באנגלית. את הפירוט אתרגם בגוגל, וזה יספק אותי. תודה.

• הוסף לסימניות
אולי תעלי לנו את התרגום... אם תעשי את זה זה יעזור לי מאד!
תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• הישרדות 3.pdf
    KB 66.9 · צפיות: 56

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה