מישהו מעובדי הבחירות קבל משכורת?

• הוסף לסימניות
אולי ידוע לכם מתי מקבלים???
תודה

• הוסף לסימניות
בעלי עדיין לא קיבל
כבר לפני חודש הבטיחו שבימים הקרובים

ימים יגידו...

ודרך אגב, סיפרו לי שאת המשכורות מהבחירות הקודמות קיבלו לפני סיום הש"ס. שחפשו עובדים ואנשים עוד זכרו להם את החוב

• הוסף לסימניות
למרות הכל...ש"ס שלמו בתאריך 7/3/13 עבור עבודה לבחירות.

• הוסף לסימניות
מועדת הבחירות התקבל כבר מזמן (בדיוק בזמן שהובטח, 3 שבועות לאחר הבחירות)

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מיהדות התורה ישירות לחשבון,
אבל לא עבור עבודת בחירות אלא לגרפיקה (מקומית;)).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;973758:
בעלי עדיין לא קיבל
כבר לפני חודש הבטיחו שבימים הקרובים

ימים יגידו...

ודרך אגב, סיפרו לי שאת המשכורות מהבחירות הקודמות קיבלו לפני סיום הש"ס. שחפשו עובדים ואנשים עוד זכרו להם את החוב

זה לא היה קשור למפלגה זה היה קשור לאדם פרטי שהוא גם ח"כ וגם מארגן סיום הש"ס,

ולגבי הבחירות תמיד קבלו את זה 3 שבועות אחרי עד 5 שבועות,
מוזר שהפעם לא כי היה להם תקציב יותר ממה שתכננו,
בכל אופן אם לא קבלתם תעמדו על זה, כיעוד חודש אין עם מי לדבר או שחלקו את הכסף או שהחזירו את זה בחזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;973805:
אני קיבלתי מיהדות התורה ישירות לחשבון,
אבל לא עבור עבודת בחירות אלא לגרפיקה (מקומית;)).

אני עדיין לא קבלתי על גרפיקה מקומית.......:(
הכסף מהמפלגה עדיין לא הגיע!

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי ישר לחשבון עבור עבודה בקלפי ביום הבחירות
יהדות התורה :)

• הוסף לסימניות
שמעתי על הרבה שאני מכירה באופן אישי שעדיין מחכים מהבחירות הקודמות. תמשיכו לחכות אולי מתישהו זה יפתיע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה