כללי מישהו מעוניין בעבודה? (העברת עבודה - עיצוב מגילת אסתר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1512681:
מעניין לראות עבודות רב טקסט שלכם שנעשו באינדיזיין

אתה מכיר את אינדיזיין?? או רק את תג?

אני מכירה רק את אינדיזיין, אם הייתי מכירה את שניהם אולי הייתי מעדיפה את תג.

אבל אינדיזיין היא תוכנה המובילה העולמית, ואפשר להסתדר מעולה גם בעברית וכו'...
אבל בשום אופן, לא להשוות את אינדיזיין לווארד. מי שמדבר כך , צר לי, כנראה לא יודע על מה הוא מדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1512700:
אתה מכיר את אינדיזיין?? או רק את תג?

אני מכירה רק את אינדיזיין, אם הייתי מכירה את שניהם אולי הייתי מעדיפה את תג.

אבל אינדיזיין היא תוכנה המובילה העולמית, ואפשר להסתדר מעולה גם בעברית וכו'...
אבל בשום אופן, לא להשוות את אינדיזיין לווארד. מי שמדבר כך , צר לי, כנראה לא יודע על מה הוא מדבר.

אני מכיר את שניהם, ונכון שאפשר לעשות הכל באינדיזיין, השאלה היא כמה עבודה זה דורש לעומת תג, כי תג היא תוכנה שנבנתה במיוחד לצרכים של עימוד ספרי קודש,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1512700:
צר לי, כנראה לא יודע על מה הוא מדבר.
מי שלא מכיר את הוורד, יכול בקלות לזלזל בה.
אבל היא תוכנה מצויינת, עם תחכומים מסויימים שהלוואי ויהיו באינדיזיין.
(עדיין זה לא אומר שעבודות עימוד עדיף לעשות בוורד).
כמו כן, אין מקום לדבר על תג לפני שמכירים אותה. יש בה שכלולים שמותאמים לספרי קודש שאין (ולא יהיו) באינדיזיין, אז למה להתלהם, על סתם?

• הוסף לסימניות
באינדזיין אפשר לעשות הרבה, במיוחד עם סקריפטים יעודיים.
גם עם ווארד אפשר לעשות לא מעט, גם עם תוספות למיניהם. לכל המזלזלים יש לי רפרנסים)
אגב ראיתי סידורים וקונטרסים שנעשו עם ווארד.
תג היא תוכנה יעודית לעימוד רב-טקסט\קודש, אבל לאט לאט אני פוגש יותר ויותר שעוברים לאינדזיין לרוב העבודות שאינם דורשים את יחודיותו של תג, ורק עבודות מסויימות הם מבצעים בתג.

• הוסף לסימניות
לאברהם וונתנו -
אני מקבלת את דבריכם. אגב, ואת ווארד אני גם מכירה מצוין.

אבל כנראה לא הבנתם את מה שאמרתי: ציטוט מדבריי: אני מכירה רק את אינדיזיין, אם הייתי מכירה את שניהם אולי הייתי מעדיפה את תג.

יתכן ותג יותר מוצלחת.

אין לי כוח להתווכח, כי לא הבנתם על מה אני מדברת, לא חשוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1512736:
לאברהם וונתנו -
אני מקבלת את דבריכם. אגב, ואת ווארד אני גם מכירה מצוין.
אין לי כוח להתווכח, כי לא הבנתם על מה אני מדברת, לא חשוב.
אדרבה, נשמח להבין.
להלן 3 שאלות קטנות בוורד, כדי לוודא שאת אכן מכירה את התוכנה.
  1. מה זה Next Record If, ומתי משתמשים בזה?
  2. איך עושים חישובים בוורד, שיתעדכנו עם שינוי המספרים?
  3. איך מגדירים שכתיבת קוד מסויים תוך כדי ההקלדה יהפוך את הטקסט הבא למודגש/נטוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1512533:
לעצם הענין, אכן אין לי את כל הפונטים האלה תומכי טעמים באינדזיין, אבל יש לי את תוכנת תג.
כיון שעבודה מסוג כזה רצוי לעשות אך ורק בתוכנת תג, ממילא מתייתר הצורך לפונטים מיוחדים שתומכים בטעמים באינדזיין.
מדוע כשאתה עושה את העבודה בתג מתייתר הצורך בפונט תומך טעמים?
האם בגלל שאתה משתמש באקצנטים 91? וא"כ זה אומר שצורת הטעמים אינה של הפונט עצמו.
או שמא בשיטה אחרת?
הרי צריך קובץ קרנינג יעודי שאני לא מאמין שאתה עובד לעשותו מרישא לגמירא לבד.

• הוסף לסימניות
תכל'ס הבנאדם מחפש מעמד. יש כאן מישהו בשבילו?

• הוסף לסימניות
בתחתית ההודעה של פותח האשכול נכתב לפנות ישירות ללקוח במייל.
יתכן שהלקוח לא יראה את כל ההצעות שיכתבו כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה