כללי מישהו מעונין ללמד אותי?

• הוסף לסימניות
אני ארגנטינאית הייתי בישראל לפני שנה למשך 3 חודשים למדתי שם פוטושופ ומאז שחזרתי אני מחפשת מסגרת חרדית כדי להמשיך ללמוד אבל אין דבר כזה פה כולם גויים והכל מעורב
בינתיים אני עובדת עם הבסיסי שאני יודעת. אולי משהו מכם מעונין ללמד אותי אילוסטריתור ואינדיזיין דרך face time? תודה. שירה כהן

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ללמוד מהבית במסגרת חרדית בשפה האנגלית. אם מענין אותך, אברר בשבילך פרטים נוספים

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אנגלית בכלל... אבל עברית אני מבינה די טוב
תודה על שעניתם כל כך מהר! ככה זה עולם של יהודים עוזרים אחד לשני...

• הוסף לסימניות
יש לי חסימת נתיב ואני לא יכולה לפתוח את זה ואני גם מעדיפה ללמוד עם משהו דרך המחשב (כמובן בתשלום) אף אחת לא מעונינת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י insitu graf;712765:
יש לי חסימת נתיב ואני לא יכולה לפתוח את זה ואני גם מעדיפה ללמוד עם משהו דרך המחשב (כמובן בתשלום) אף אחת לא מעונינת?
שלחתי לך הודעה באישי.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אני מכירה אחת ארגנטינאית שלמדה באימג' והיא יודעת מעולה
היא ממש מקצועית
אם נשמע לך אני יכולה לברר לך את המייל שלה או הטלפון ותוכלי לפנות אליה
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה