מישהו מתמצא טיפונת במיקרופונים? אם כן... ממש אשמח לעזרה קלה.

• הוסף לסימניות
לצורך הקלטת שיחה בין שני אנשים.
האם לקנות מיקרופון אחד (ויקר!)
https://www.amazon.com/Blue-Yeti-US...2?ref_=bl_dp_s_web_2586045011#customerReviews

או שני מיקרופונים קלים וזולים יחסית, שנמצאים ממש סמוך לפה של הדוברים. המיקרופונים האלו יתחברו ישירות לטייפ מנהלים זעיר של סוני UX560
https://www.amazon.com/gp/product/B...&linkId=4920a7f2fe9b7e357ad250ce6dba27af&th=1

מה דעתכם? אודה לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
השאילה מה נחשב יקר וזול שור למשל זה מיקרופון 560 שקל והא הכי טו אם אין לך תקציב אז את יוכלה לקנות מיקרופון פרוטק עולה 150 והוא מצויין לדיבור וקריינות מה שבטוח לא עדיף מיקרופון אחד כי כל אחד יש לו כל אחר אחד נמוך אחד גבוה ואז ההקלטה לא תצא איכותית בהצלחה

• הוסף לסימניות
השאילה מה נחשב יקר וזול שור למשל זה מיקרופון 560 שקל והא הכי טו אם אין לך תקציב אז את יוכלה לקנות מיקרופון פרוטק עולה 150 והוא מצויין לדיבור וקריינות מה שבטוח לא עדיף מיקרופון אחד כי כל אחד יש לו כל אחר אחד נמוך אחד גבוה ואז ההקלטה לא תצא איכותית בהצלחה
תודה נתי.
זו בדיוק הנקודה. שני אנשים שישובים במרחק מה אחד מהשני, וביניהם מיקרופון, או שני מיקרופונים קטנים על דשי הבגד.

• הוסף לסימניות
מה המטרה של ההקלטה?

• הוסף לסימניות
אני מבין שאתה שואל לגבי הקלטה של פודקאסט (הסכת), הייתי מציע לך להתעניין אצל אלו שעוסקים בזה, ספציפית יש לך באתר ביזנעס את הפודקאסטים של יהודה אדלר, יש שם גם את הפרטים שלו, תוכל לבדוק איתו.
בהצלחה, ורק תשתדל לפרסם את זה באתר שהוא פתוח בסינונים ולא באתרי הפודקאסטים הרגילים שלצערינו חסומים בכל הסינונים.

• הוסף לסימניות
מה המטרה של ההקלטה?
פודקאסט
אני מבין שאתה שואל לגבי הקלטה של פודקאסט (הסכת), הייתי מציע לך להתעניין אצל אלו שעוסקים בזה, ספציפית יש לך באתר ביזנעס את הפודקאסטים של יהודה אדלר, יש שם גם את הפרטים שלו, תוכל לבדוק איתו.
בהצלחה, ורק תשתדל לפרסם את זה באתר שהוא פתוח בסינונים ולא באתרי הפודקאסטים הרגילים שלצערינו חסומים בכל הסינונים.
נכון. כנראה שאצטרך להקים אתר. לא רואה דרך אחרת. כי גם גוגל דרייב חסום בנטפרי. האמת שאין לי מושג, ואני עדיין לא שם.

דיברתי עם יהודה אדלר, בחור נהדר, הבטחתי לו שאתן לו תחרות פרועה שתאלץ אותו להתאמץ, והוא עודדני וטען שאני עושה דבר חשוב...
(ואין לו מושג לגבי ציוד טכני, לכן אני שואל פה)

אודה לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
נכון. כנראה שאצטרך להקים אתר
אם אתה כבר מקים אתר, הייתי מציע לך להכניס לשם פודקאסטים מעניינים נוספים שבדקת והם מתאימים לאתר חרדי, כך תגדיל את הטרפיק וכו', ואולי אפילו תבנה אפליקציה, יהיה לך גם זכות של למנוע מאנשים להקשיב לרדיו הרדוד והזול...

אני למשל נוסע הרבה מאוד ואין לי פשוט למה להקשיב, עדיין לא מצאתי אתר או אפליקציה של פודקאסטים שפתוח במסוננים.

• הוסף לסימניות

אני מצלמת עכשיו קורסים דיגיטליים
מהניסיון שלי-
ברעיון אם אתה מקליט באולפן שקט מספיק מיקרופון רגיל..הכי ידידותי עם קליפס על החולצה אני אישית גם אוהבת את המראה שלו..
עכשיו נמאס לי מהחוטי וקניתי אלחוטי
קניתי את זאת-
https://www.photoshwartz.co.il/item/משדר-ומקלט-אלחוטיים-עם-מיקרופון-saramonic-uwmic10-rx10tx10/
אני מקליטה עם מזגן [בעקרון לא מומלץ] אבל חם...ושומעים נהדר!!!!-אוכל לשלוח בפרטי..
וגם אם יש רעש אפשר תוך שניה לסדר את זה
הצלחות

• הוסף לסימניות
טוב, אז זה כמובן תלוי בתקציב
הכי טובים זה סנהייזר דש
סביבות 4000
בררר. יקר.
אם אתה כבר מקים אתר, הייתי מציע לך להכניס לשם פודקאסטים מעניינים נוספים שבדקת והם מתאימים לאתר חרדי, כך תגדיל את הטרפיק וכו', ואולי אפילו תבנה אפליקציה, יהיה לך גם זכות של למנוע מאנשים להקשיב לרדיו הרדוד והזול...

אני למשל נוסע הרבה מאוד ואין לי פשוט למה להקשיב, עדיין לא מצאתי אתר או אפליקציה של פודקאסטים שפתוח במסוננים.
אין פשוט פודקאסטים, בכלל.
אני מצלמת עכשיו קורסים דיגיטליים
מהניסיון שלי-
ברעיון אם אתה מקליט באולפן שקט מספיק מיקרופון רגיל..הכי ידידותי עם קליפס על החולצה אני אישית גם אוהבת את המראה שלו..
עכשיו נמאס לי מהחוטי וקניתי אלחוטי
קניתי את זאת-
https://www.photoshwartz.co.il/item/משדר-ומקלט-אלחוטיים-עם-מיקרופון-saramonic-uwmic10-rx10tx10/
אני מקליטה עם מזגן [בעקרון לא מומלץ] אבל חם...ושומעים נהדר!!!!-אוכל לשלוח בפרטי..
וגם אם יש רעש אפשר תוך שניה לסדר את זה
הצלחות
אה, תודה רבה.
אני מדבר על חוטיים כרגע. אלחוטי לא ממש נצרך לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ייעודיים לחרדים?
לחרדים יש רק את הפודקאסט של יהודה אדלר.
אני רק הצעתי שתוסיף את הפודקאסטים האחרים שאינם יעודיים לחרדים אבל מדברים על תחומים אוניברסליים מאוד מעניינים, יזמות, הייטק וכו'.
רוב הפודקאסטים הללו יכולים להיות פתוחים בכל סינון

• הוסף לסימניות
לצורך הקלטת שיחה בין שני אנשים.
האם לקנות מיקרופון אחד (ויקר!)
https://www.amazon.com/Blue-Yeti-US...2?ref_=bl_dp_s_web_2586045011#customerReviews

או שני מיקרופונים קלים וזולים יחסית, שנמצאים ממש סמוך לפה של הדוברים. המיקרופונים האלו יתחברו ישירות לטייפ מנהלים זעיר של סוני UX560
https://www.amazon.com/gp/product/B...&linkId=4920a7f2fe9b7e357ad250ce6dba27af&th=1

מה דעתכם? אודה לכל עזרה.
לצורך הפעקאלע המשודרג???
מחכים בכיליון עיניים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה