מישהו מתמצא קצת בפעילות משרד הפנים?

• הוסף לסימניות
לפני כשלושה חדשים שלחתי בפקס למשרד הפנים פרטים של ילוד - כדי שיוסיפו אותו לספח ת.ז. שלנו. (את הטופס הורדתי מהאתר שלהם ושלחתי לפי מס' הפקס שצוין שם)
עברו שבועיים - ואין קול ואין כל, אז שלחתי עוד פעם - והקפדתי לכתוב ברור בעט שחור.
עבר חודש נוסף ולא קיבלתי שום כלום, החלטתי לשלוח במייל.
שלחתי במייל - ועדיין לא קיבלתי מאומה. (שלחתי הודעה עם בקשת אישור קריאה - ולא קיבלתי אישור)
מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך?
או מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי שאוכל לטפל בנושא דרך הפקס או המייל?
(אציין, שלפני שנתיים, לאחר לידת הבת, קיבלתי טופס לשליחת הרישום יילוד בפקס מהמנהלת חשבונות של המוסד בו עבדתי, ובתוך שבוע מאז ששלחתי אותו בפקס קיבלתי ספחים מעודכנים).

• הוסף לסימניות
לאחר שילדתי (לפני שנה), קיבלתי את זה במייל. שלחתי וקיבלתי את הספחים די מהר.

לתשומת לב:
רצוי לשלוח את הטופס רק אחרי כשלשה שבועות לאחר הלידה.
עד שהמידע מגיע מבית החולים למשרד הפנים.
בברכת מזל טוב.

קבצים מצורפים

• הנחיה למשרד הפנים.pdf
    KB 48.1 · צפיות: 23
  • טופס השלמת פרטי ילוד.PDF
    KB 37.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אני גם בצעתי פעולה זו לא מזמן, וזה הלך די מהר.
שלחתי בדואר רשום (כדי להיות רגועים) את הטופס שקבלנו בבית החולים בעת הרשמת הילוד, שם הכל מושלם רק צריך להשלים את שם הילוד. לכך צרפתי את הספחים הישנים שלנו, וקבלנו כעבור כשבוע את הספחים החדשים עם תעודה לידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;454930:
לפני כשלושה חדשים שלחתי בפקס למשרד הפנים פרטים של ילוד - כדי שיוסיפו אותו לספח ת.ז. שלנו. (את הטופס הורדתי מהאתר שלהם ושלחתי לפי מס' הפקס שצוין שם)
עברו שבועיים - ואין קול ואין כל, אז שלחתי עוד פעם - והקפדתי לכתוב ברור בעט שחור.
עבר חודש נוסף ולא קיבלתי שום כלום, החלטתי לשלוח במייל.
שלחתי במייל - ועדיין לא קיבלתי מאומה. (שלחתי הודעה עם בקשת אישור קריאה - ולא קיבלתי אישור)
מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך?
או מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי שאוכל לטפל בנושא דרך הפקס או המייל?
(אציין, שלפני שנתיים, לאחר לידת הבת, קיבלתי טופס לשליחת הרישום יילוד בפקס מהמנהלת חשבונות של המוסד בו עבדתי, ובתוך שבוע מאז ששלחתי אותו בפקס קיבלתי ספחים מעודכנים).

נראה לי שנפלת עליהם בדיוק בזמן שערבבו את הסוכר בקפה :)
הכי טוב תתקשרי ותבררי את העיניין אצלם ומה בדיוק הפקס שלהם
אני נוהג אחרי משלוח פקס או מייל , להתקשר למקום לברר אם הגיע
ותמיד תמיד תמיד לשאול עם מי דיברתי!!!! ההתיחסות אח''כ למה ששלחתי
טובה יותר כשהם יודעים שהשם שלהם אצלך
בהצלחה!
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;454945:
לאחר שילדתי (לפני שנה), קיבלתי את זה במייל. שלחתי וקיבלתי את הספחים די מהר.

לתשומת לב:
רצוי לשלוח את הטופס רק אחרי כשלשה שבועות לאחר הלידה.
עד שהמידע מגיע מבית החולים למשרד הפנים.
בברכת מזל טוב.
תודה, רחלי. הטופס שצרפת הוא בדיוק הטופס ששלחתי.
אמנם ייתכן שהפעם הראשונה ששלחתיו היתה לפני שעברו שלושה שבועות מהלידה, אבל בפעמיים הנוספות זה היה יותר מחודש.
מוזר לי גם שלא התייחסו למייל.
האם כדאי לנסות שוב לשלוח בפקס?

• הוסף לסימניות
אני שלחתי פעמיים בקשות מורכבות ולא כל כך חלקות מבחינת הנוהל. בשנייהם עברו למעלה משלושה חודשים עד שקיבלתי את המבוקש. גם אני ניסיתי להתקשר ולברר ואף אחד לא בדיוק ידע מה אני רוצה. תכל'ס זה הגיע בסוף.

• הוסף לסימניות
לתרצה, מזל טוב !!!

לפני ששמעתי על אפשרות הפקס, חיכיתי בתור שעות...
לאחר מכאן, שלחתי פקס יום אחרי הברית וקיבלתי את הספחים תוך יומיים.
לפני שבועיים שלחתי פקס וטרם קיבלתי...

גמר חתימה טובה.

• הוסף לסימניות
זה קרה למישהו מהעבודה שלי...

שהוא שלח פקס עם פרטים של ילד חדש, ולא קיבל שום דבר.
מה שהוא עשה - הוא התקשר והם ענו לטלפון מיידית! זה היה די מפתיע
תנסי.. אני לא יודעת מה המספר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שופר;455199:
בכתובת הבאה: http://www.gov.il/FirstGov/Forms/fo...89F-1A60-42B7-9FB0-5D263EF68FC0}&expInfo=true ניתן למלא טופס מקוון, שמייד כשמסיימים למלא אותו מקבלים אישור, ותוך כמה ימים זה מגיע בדואר.

ניסיתי לאחרונה פעמיים [ל-2 חברים] ועבד מצויין.
תודה רבה!!
מילאתי את הטופס המקוון, ונחכה ונראה מה יהיו התוצאות.
תזכו למצוות
וגמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
תודה לך שופר, היום קיבלתי במייל אישור - שהפניה שלי בטיפול. תקוותי שאכן תוך כמה ימים הספחים יהיו אצלי.
יש לכם מושג למה הם לא מפרסמים בציבור את האפשרות הזו, של מילוי טופס מקוון? להרבה אנשים זה יכול לחסוך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה