עזרה מישהו ניסה באפיה את התחליף סוכר שנקרא "כמו סוכר"?

• הוסף לסימניות
ויכול לומר לי איך צורת השימוש ואיך הטעם?

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי בעוגת גבינה, יצא מעולה
לא שמתי לב להבדל מאוד משמעותי בטעם, השתמשתי בכוס אחת
לא ניסיתי בעוגת כושי עם 3 כוסות סוכר;)

• הוסף לסימניות
יש לך מושג איזה סוג תחליף זה זה כמו הסוכרלוז?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה
אני השתמשתי בזה
upload_2018-6-12_9-47-56.jpeg

• הוסף לסימניות
קנו לי בצ'וקי קופסא שכתוב עליה כמו סוכר
ואני לא יודעת מה זה לכן אני שואלת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא בטוח, מישהי אמרה לי שממש לא יצא לה טוב עם 'כמו סוכר' וכשהמלצתי לה לעבור לשקיות של סוכרלוז יצא לה ממש טעים (8\7 שקיות כתחליף לכוס סוכר).
או שהיא לא ידעה להשתמש עם זה בצורה נכונה או שזה באמת לא טעים. אני אישית לא ניסיתי אף פעם את 'כמו סוכר'.

• הוסף לסימניות
יש כמה סוגי ממתיקים
ממתיק שהוא עשוי מסוכרלוז (סוכר מעובד) הוא עם הכי םחות טעם לוואי ואפשר להכין איתו חופשי עוגות גבינה , גלידות ועוד

• הוסף לסימניות
ראיתי כתבה של רוחי האס שכתבה על הסוכר לוז שהיא הבריא מבין הממתיקים
איך הוא מגיע? בצורת אבקה?

• הוסף לסימניות
כתוב לי במתכון להשתמש ב"כמו סוכר" ויש לי רק שקיות סוכרלוז מישהיא יודעת את היחסיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה