התייעצות מישהו ניסה טיפול בלייזר לפטרת הציפורניים ועזר לו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באיזה מצב הצפורניים היו?
והאם הבריא לגמרי? תוך כמה זמן?
אם אפשר יותר פרטים ממש יעזור לי!! תודה!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר תקופה ארוכה מאוד באמיטרקס ולא רואה שיפור כרגע עברתי לשמן עץ התה מקווה שיעזור

• הוסף לסימניות
באיזה מצב הצפורניים היו?
והאם הבריא לגמרי? תוך כמה זמן?
אם אפשר יותר פרטים ממש יעזור לי!! תודה!
הציפורניים לא היו במצב מידי גרוע, אבל במשך כשנה ניסיתי כל מיני טיפות וגם יקרות מאוד והיה שיפור מזערי ורק כשהתחלתי לשים את זה, אחרי חודש כבר ראיתי שיפור משמעותי ואחרי חודשיים-שלוש הבריא לגמרי. כבר לאחר שבוע מתחילים לראות שינוי לטובה כמו שכתוב על האריזה. שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
אבל לגבי עניין הלייזר, מה יצא?
ממש חשוב לי לדעת עכשיו וזה מאד יעזור,

ביררתי על סאן קליניק שמטפלים בלייזר בפטרת, הם לוקחים כמה אלפי שקלים ומבטיחים שיפור,

נשמח לדעת על מישהו ששמע עליהם, עבד איתם, או עבד לו או עבדו עליו.

הם הציעו לי בפגישה ראשונה 3500 במקום 5500, רק אם סוגרים איתם במקום, וזה היה נשמע לי מוזר אז ׳יצאתי להתייעצות׳ וברחתי,

אני ממש בהתלבטות בין לחשוב שזה עוקץ לבין שיווק של משהו שעובד ואשמח לכל מידע.

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות

ביררתי על סאן קליניק שמטפלים בלייזר בפטרת, הם לוקחים כמה אלפי שקלים ומבטיחים שיפור,

הם הציעו לי בפגישה ראשונה 3500 במקום 5500, רק אם סוגרים איתם במקום, וזה היה נשמע לי מוזר אז ׳יצאתי להתייעצות׳ וברחתי,

תודה רבה רבה
קראתי שיש נגדם תביעה ייצוגית של עשרות לקוחות
תברר היטב [אם יש לך גישה לרשתות החברתיות - אז גם שם]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעבר אחד הרופאים אמר לי שזה לא בריא בכלל לנשים... הוא צודק?

וכן מישהו יודע מה עושים עם ציפורן שיש בה פטריה והיא אינה צומחת?

• הוסף לסימניות
מבירורים שלי- זה לא עוזר.
אני מצאתי משחה שעזרה לי ממש אחרי שניסיתי מלאאא דברים (היה לי מצב מזעזע בכל! הציפורניים. כרגע נשארה ציפורן אחת עקשנית. מקווה שאצליח גם איתה)
לא עולה יקר בכלל, ושווה כל שקל!!
זה בי"מ ברעננה קוראים לו ד"ר סמואלוב טל' 09-7443579
יש פה עוד אנשים שקנו את המשחה הנ"ל?
אשמח לשמוע תגובות אם היו תוצאות או לא

• הוסף לסימניות

תודה רבה רבה
אני נפלתי בפח בסאן קליניק של אלפי שקלים!!! גנבים לאור יום!!! הזויי, אין לי דרך לתקשר איתם, לקחו את הכסף ונעלמו!!! אל תתקרבו לשם!!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על עוד נסיינים שניסו את ה''אמטריקס'' והצליחו

• הוסף לסימניות
שמעתי על מישהו מוכר בבני ברק שמטפל, אאל"ט זה לא המקצוע שלו אלא מקבל בבית בשעות מסויימות או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
כדורים פלוקנזול עובד מאוד טוב
כמובן רק באישור רופא ובדיקות דם

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיכול להגיד שהטיפול בלייזר כן עזר לו?
אם לאף אחד זה לא עוזר אז למה הטיפול הזה עדיין קיים?

• הוסף לסימניות
שמעי על שיטה למרוח במקלון אזניים אקונומיקה פעמיים ביום
מישהו ניסה? הצליח?

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים לקחתי כדורים (כל הרגליים היו נגועות)
האמת שלא שמעתי כמה מנסים להימנע מזה אולי הייתי חוששת...
בכל מקרה הכל חלף כלא היה
שמחה שעשיתי את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה