מידע שימושי מישהו ניסה ללכת ספונטנית לבדיקת pcr בקופה והצליח?

אני היום הלכתי לעשות בדיקה PSR ולא אמרו לי כלום
אני בת 20
אמרו לי יהיה לך תוצאות באתר מכבי

איזה אתר זה?
מה למלא?
למה לבקש שחרור?
אחרי שאת מחלימה ומקבלת אישור שחרור
את נכנסת לאתר רמזור של משרד הבריאות ומוציאה תו ירוק
אני גם מאומתת ניסתי להיכנס ולהוציא תו ירוק ולא נתן לי כי לא
גמרתי עדיין את הבידוד

אני עשיתי בכללית ביום שלישי
ורק היום! בבוקר קיבלתי תשובה (חיובית:()
נ.ב. מישהו יודע איך זה הולך עכשיו?
מתקשרים מהקופה או משהו? או שאני סופרת שבוע ויוצאת?
מחר חולפים 7 ימים, תתקשרי מחר לקופה, האחות/רופא תשאל ממתי אין תסמינים, וינפיקו לך אישור החלמה.

תודה!
אז עדיין אפשר בקופות?
איפה נבדקים בימינו?

מאוחדת בבני ברק
אפשר ללכת בלי תור לבצע בדיקה?

בטלפון אומרים רק מעל גיל 60 וכו...

מאוחדת בבני ברק
אפשר ללכת בלי תור לבצע בדיקה?

בטלפון אומרים רק מעל גיל 60 וכו...
היה בתור בחור שבא בלי הפניה, וכל פעם דחו אותו לסוף אחרי כאלו שיש להם, זאת אומרת כל שתי דקות הגיע אדם נוסף עם הפניה והוא עבר להיות אחריו, אז לא ברור אם קבלו אותו בסוף

למרות ששומעת שבכל הקופות הרבה יותר קליל

היה בתור בחור שבא בלי הפניה, וכל פעם דחו אותו לסוף אחרי כאלו שיש להם, זאת אומרת כל שתי דקות הגיע אדם נוסף עם הפניה והוא עבר להיות אחריו, אז לא ברור אם קבלו אותו בסוף

למרות ששומעת שבכל הקופות הרבה יותר קליל
הלכתי. לא היה תור
ונבדקתי
צריך להעביר כרטיס מגנטי ולהוציא הפניה מהמכשיר וכך מקבלים מספר.

הלכתי. לא היה תור
ונבדקתי
צריך להעביר כרטיס מגנטי ולהוציא הפניה מהמכשיר וכך מקבלים מספר.
יופי ב"ה שהסתדר לך
רק אם היו שם כאלו אם תור, היית נתקעת קצת, במיוחד אם יתחילו לבא עוד בלי תורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי כולם,
רציתי לשתף משהו שאולי מעניין אתכם, במיוחד אם אתם עוד לא ניסיתם להזמין
בטמו.
מצאתי שהם עכשיו נותנים קוד קופון שמוריד 400 ש"ח בהזמנה ראשונה! כן, 400 ש"ח – לא מעט, במיוחד כשהמחירים שלהם די זולים מלכתחילה.

אני לא בטוח אם זה תקף לכולם או שיש מגבלות מסוימות, אבל הקוד תקף רק למשתמשים חדשים באתר.
זה אומר שאם אתם שוקלים להזמין, זו הזדמנות ממש טובה לבדוק בלי להוציא יותר מדי כסף.

אני כבר עשיתי הזמנה קטנה לפני כמה שבועות בלי הקופון, ועכשיו כשאני רואה את ההנחה הזו, ממש התחשק לנסות להזמין עוד כמה דברים עם הקוד.

אם מישהו כאן כבר ניצל את הקופון, איך היה? כדאי לשים לב למשהו מיוחד? האם יש מוצרים שבאמת משתלם להזמין עם ההנחה?

מצד שני, תמיד צריך לזכור שמדובר במשלוחים מארצות אחרות, ולעיתים המוצרים לא באיכות הכי גבוהה, אז לא כדאי להתלהב יותר מדי, אבל זה בהחלט שווה לנסות.

בקיצור, אם אתם חדשים בטמו – חפשו את קוד הקופון לפני ההזמנה, זה יכול לחסוך לא מעט.

אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה