מדיח כלים מישהו ניסה לנקות במדיח משחקים? או חלקים של המקרר?

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את הזכוהיות של הנרות יוצא מבריק לא רואה הבדל בהדלקה אחכ
אולי חסר לם מלח למדיח/לא מספיק נקי

• הוסף לסימניות
מכניסה את כל הפלסטיקה של המקרר לתוכניות כוסות,כבר שנים. חוששת להפעיל על חום גבוה יותר.

משתמשת בתכנית הקצרה רק בג'ל או אבקת כביסה, אחרת הטבליה לא מספיקה לימס עד סוף התכנית. זהו החומר המתאים מאחר והוא חזק מאוד ולא מקציף בכלל.

מדיחה נטלות, ספוגי ניקוי ומגבי שיש באופן קבוע.

גם השרפרף פלסטיק של איקאה מתנקה באופן פילאי.

תבניות תנור זה נחמד לתחזוקה רגילה אבל לא מעבר

יצא לי פעם להפעיל מדיח עם אקונומיקה (אחרי שהכנסתי למדיח פלאנצ'ה מהמנגל... אל תעשו את השטות הזו, כל הכלים השחירו וגם דפנות המדיח) ולא נרשמו נזקים.

• הוסף לסימניות
איפה את מכניסה את האבקת כביסה?
במקום של הטבליה וגם מפזרת קצת באופן כללי כי אצלי לפחות, השטיפה הראשונה היא בלי חומר וחבל לי.

אגב אני עושה כך כל מוצ"ש, מפעילה מדיח פרווה שכולל כוסות ועוד כל מיני פריטים פרווה על תכנית קצרה 40 מעלות ועם ג'ל כביסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה