דרוש מידע מישהו ניסה לתבוע את העירייה על נזק של כמה אלפים?

• הוסף לסימניות
שלום
הבת שלי נפלה ממדרכה שבורה ברחוב וכתוצאה מכך נגרם לה נזק משמעותי בשיניים, ניסינו לטפל דרך קופ"ח אך אין להם תורים לטיפולי שורש בתדירות שאנחנו צריכים, הטיפול בקהילה יעלה לנו באיזור ה- 10,000 ש"ח
מישהו ניסה לתבוע את העירייה על דבר כזה?
חשוב לציין שהם תיקנו את המדרכה מייד אח"כ ולא צילמנו את המקום לפני...

• הוסף לסימניות
תנסה להוריד ממצלמות אבטחה מסביב למקום ... אם נשאר להם סרטון מאותו תקופה...

• הוסף לסימניות
קיבלנו 23 א' ש"ח (לא סגורה שזה הסכום המדוייק) לפני שנה וחצי
בגלל ילדה שנסעה בקורקינט ונפלה מריצוף רחוב שבור. לא היו מצלמות ולא הוכחות מיוחדות.
הנזק היחיד היה מכה באף שקיבלנו בשבילה משחה נגד צלקות. כמה חודשים אחרי זה כבר לא היה זכר לכלום.
העו"ד התותח שטיפל לנו בזה זה עמית ליסטוונד.
מדובר בעיריית ירושלים. ממליצה לפני שסוגרים עם כל עו"ד להתמקח על האחוזים. שווה את זה.

• הוסף לסימניות
יש למה לנסות לתבוע את העירייה על פציעה שנגרמה ממדרכה לפני 11 שנה כשעוד הייתי מתחת לגיל 18?
נשבר לי השן+ המשקפים+ שפשוף לפרצוף שעבר רק אחרי תקופה.

• הוסף לסימניות
יש למה לנסות לתבוע את העירייה על פציעה שנגרמה ממדרכה לפני 11 שנה כשעוד הייתי מתחת לגיל 18?
נשבר לי השן+ המשקפים+ שפשוף לפרצוף שעבר רק אחרי תקופה.
נזקי גוף אפשר עד 7 שנים.
עד כמה שידוע לי.
אבל אם אין תיעוד בשום מקום...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה גם מאד משנה מול איזו עיריה מתנהלים.
אבל
אם מדובר בטיפולי שורש מה הסבירות שזה מהנפילה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה גם מאד משנה מול איזו עיריה מתנהלים.
אבל
אם מדובר בטיפולי שורש מה הסבירות שזה מהנפילה?
מדובר בעיריית פתח תקווה
זה מהנפילה בוודאות כי בבית חולים דחפו את השן בחזרה והשורש התחיל להיספג בעצם

• הוסף לסימניות
הנפילה חייבת להיות כתוצאה מהתקלות במשהו. ולא סתם "נפילה"

• הוסף לסימניות
קיבלנו 23 א' ש"ח (לא סגורה שזה הסכום המדוייק) לפני שנה וחצי
בגלל ילדה שנסעה בקורקינט ונפלה מריצוף רחוב שבור. לא היו מצלמות ולא הוכחות מיוחדות.
הנזק היחיד היה מכה באף שקיבלנו בשבילה משחה נגד צלקות. כמה חודשים אחרי זה כבר לא היה זכר לכלום.
העו"ד התותח שטיפל לנו בזה זה עמית ליסטוונד.
מדובר בעיריית ירושלים. ממליצה לפני שסוגרים עם כל עו"ד להתמקח על האחוזים. שווה את זה.
הוא עובד עם עו"ד ליאת גורדון.
כדאי להתעקש דווקא עליו?

• הוסף לסימניות
הוא עובד עם עו"ד ליאת גורדון.
כדאי להתעקש דווקא עליו?
עבדנו איתו פעם אחת והיינו ממש מרוצים. הוא אמר שנצליח להוציא גג 15 א' ש"ח
ובסוף הפתיע בגדול. לא יודעת איך הוא יחסית לאחרים

• הוסף לסימניות
@הדר 310 יש לך אפשרות לפנות אלי בפרטי,
רוצה מידע לגבי העוד שלקחתם.
הבן שלי נפגע אתמול ברחוב, ואני רוצה לתבוע את העיריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה