- הוסף לסימניות
אני עכשיו מבררת אצל רימוןןןןאצלי אתרוג
ונתקלתי באותה בעיה!
כנראה הבעיה של החסימה כי תכלס אתרוג היא הגנה של רימון...
אז צריך לברר אצלם
תעדכנו בהתפתחויות
אני עכשיו מבררת אצל רימוןןןןאצלי אתרוג
ונתקלתי באותה בעיה!
אז צריך לברר אצלם
תעדכנו בהתפתחויות
בד"כ הבעיה היא בגלל איטיות.
תנסו להכנס דרך הקישור
אם לא הולך תנסו להכנס מגלישה אנונימית.![]()
Google Hangouts
Hangouts macht Ihre Unterhaltungen noch lebendiger – mit Fotos, Emojis und sogar kostenlosen Gruppen-Videoanrufen. Bleiben Sie mit Ihren Freunden über Computer, Android- oder Apple-Geräte in Kontakt.hangouts.google.com
בד"כ הבעיה היא בגלל איטיות.
תנסו להכנס דרך הקישור
![]()
Google Hangouts
Hangouts macht Ihre Unterhaltungen noch lebendiger – mit Fotos, Emojis und sogar kostenlosen Gruppen-Videoanrufen. Bleiben Sie mit Ihren Freunden über Computer, Android- oder Apple-Geräte in Kontakt.hangouts.google.com
אם לא הולך תנסו להכנס מגלישה אנונימית.
לאא!הסתדר לכם????
אז ככל הנראה הבעיה בנתיב וכן בשאר הסינונים. לפנות לפרוג לא יפתור את הבעיה...בנתיב הקישור חסום וגלישה בסתר לא עוזר...
אני ברימון וגם לא עובד לי הצ'אטים והדרייבלי גם לא עובד חיפוש בדרייב
פתאום אני שמה לב שהורידו את ההגנהלי לא
עשית משהו בשביל זה?
איך דיברת איתם?אני דברתי עכשיו עם רימון שזה ההגנה שלי והם סידרו לי את זה!
גם אני באתרוג וגם לי זה קרה....אצלי אתרוג
ונתקלתי באותה בעיה!
אז צריך לברר אצלם
תעדכנו בהתפתחויות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים