כללי מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת?

• הוסף לסימניות
בכל פעם שאני יוצרת מסמך באינדיזיין שמבוסס על דפי אב (למשל עיצוב מסוים קבוע, אותו קבעתי בדף האב, ושאר הדפים מבוססים עליו עם אובייקט משתנה בכל דף).
כאשר אני סוגרת פידיאף, מופיע לי רק בדף הראשון כל האלמנטים, ובשאר הדפים רק האובייקט המשתנה ללא הרקע הקבוע מדפי האב.
ניסיתי לשחק עם האופציות (שכבות / סוגים שונים של שמירה לפידיאף וכד'), לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.
יש למישהו מושג?

• הוסף לסימניות
בשמירה לPDF או בקובץ עצמו

• הוסף לסימניות
הקובץ עצמו נראה באינדיזיין תקין

הבעיה היא רק בשמירה לפידיאף (בכל מיני ורסיות).

נכתב ע"י קרול;1025503:
בשמירה לPDF או בקובץ עצמו

• הוסף לסימניות
נתקלתי לא מזמן בתופעה דומה... :/
אבל כנראה שלא ניסחתי מספיק טוב את הכותרת לאשכול.. אז לא ממש זכיתי לתשובות
(אז אם מישהו יודע ויכול לעזור גם לי אשמח מאוד, רק אל תשכחו לענות לנילס...)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=133420

• הוסף לסימניות
מעניין לראות את הקובץ...

• הוסף לסימניות
קרה לי משהו דומה שחלק מהרקע לא יצא
וזה היה בגלל שאחד הלינקים שהיו שכבה מעל הרקע לא היה מקושר...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה קורה שחלק מהדברים נעלמים מדף אחד (צד אחד מסוים שזה אומר
נגיד עם מתחנו קו על צמד דפים הקו לא תמיד יופיע בדף השני (השיטה שלי זה לפצל את הקו ל 2 לכל דף/ צד במסטר אני מקפידה שלכל צד יש אלמנטים משלו )
וגם צריך להקפיד שכל סוג מסטר יחול על צמד של דפים ולא צמד דפים אחד עם 2 מסטרים

• הוסף לסימניות
כנראה סוג של באג.
גם לי קרה לאחרונה שצד אחד של המסטר לא נראה בPDF, אבל רק כשעשיתי ייצוא מהאינדיזיין. כשעשיתי הדפסה לPDF הבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
שידרגתי את הPDF וזה היסתדדר

שידרגתי את הPDF וזה היסתדדר

• הוסף לסימניות
בד"כ במקרה כזה הדרך הפשוטה ביותר היא ליצא לPDF דרך PRINT ואז להעביר לדיסטילר.
עבד לי כמה פעמים במקרה כמו שלך
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה