מה אין קשר,אין קשר
את יודעת מה זה התאמת מחיר?
התאמת מחיר עושים אחרי הקניה כשהמחיר יורד
איך הצלחת???@שון שון יש תקווה!!
הצלחתי לקבל מהם משהו (אמנם לא מתקרב להצלחות של כולם פה, אבל עדיין..)
צפה בקובץ המצורף 2103272
התלוננתי על מוצר שהגיע בכלל לא כמו שמוצג שם בתמונה, ורציתי החזר כספי, הם אמרו לי לעשות החזרה, אז כתבתי שאני רוצה פיצויאיך הצלחת???
15 שקל זה חמש גרביים!
תסבירי??בזכותכם קניתי ב240 ואז ביטלתי את המוצרים ונשארתי רק עם 2 ממש זולים שהייתי צריכה ! עם משלוח עד הבית !
מתי?לי הלך בכיף לקבל קופונים, ומשלוח חינם עם קישור
הזמנתי מוצרים בשווי 240 כמובן עם משלוח עד הביתתסבירי??
אצלי אי אפשר.הזמנתי מוצרים בשווי 240 כמובן עם משלוח עד הבית
מיד אחרי ההזמנה עשיתי ביטול הזמנה ואז ביטלתי רק את המוצרים היקרים ונשארתי עם מוצרים בכמה שקלים (בערך 30) וזהו. קיבלתי ישר את הכסף חזרה (דרך פייפאל) והמשלוח עדיין בעיבוד...
לא ביטל לי ברוך ה'אצלי אי אפשר.
אם ההזמנה יורדת מתחת 180 הוא מבטל את כל ההזמנה.
גם אני,הזמנתי מוצרים בשווי 240 כמובן עם משלוח עד הבית
מיד אחרי ההזמנה עשיתי ביטול הזמנה ואז ביטלתי רק את המוצרים היקרים ונשארתי עם מוצרים בכמה שקלים (בערך 30) וזהו. קיבלתי ישר את הכסף חזרה (דרך פייפאל) והמשלוח עדיין בעיבוד...
אז הם יגבו עוד כסף מהאמצעי תשלום אחרי שכבר ההזמנה שולמהמה אין קשר,
אם ההזמנה הייתה בסכום מסוים שלפי הסכום הזה קיבלתם את הקופון,
ואז עשיתם התאמת מחיר, והמחיר ירד מתחת לסכום שעליו יש זכאות לקופון.
אז יש מצב שהוא יתבטל...
אתמולמתי?
השינוי הוא בימים האחרונים
איך אתם עושים את זה?4 שקל זה הרבה, אתמול קיבלתי משלוח עד הבית לחבילה של 56 אג'... (אחרי קופון 10 שקל לקניה מעל 10.01)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים