התייעצות מישהו עדכן את הלופ לגירסה החדשה (3.3.1.0)?

• הוסף לסימניות
מישהו עידכן לגירסה החדשה של הלופ?
אני רואה אזהרות שיש שזה עדכון ממש רציני

ולא מצליח להבין באתר של APS מה זה כל השינויים ומפחד לעדכן סתם

תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
עובד טוב עם G7 ??
תלוי
אתה משתמש עם טלפון חכם או מכשיר רק בשביל סוכרת?
כי לי יש מכשיר רק של סוכרת
ועדיין אין שם אפשרות לאפלקצייה הרשמית של G7, וכרגע משתמשים ב XDRIP כאפלקציה חילופית
זה עובד בסדר, אפלקצייה קצת ישנה, ולפעמים מתנתק מהבלוטוס
אבל זה בסדר
ולגבי העדכון של הלופ- אותו דבר

• הוסף לסימניות
תלוי
אתה משתמש עם טלפון חכם או מכשיר רק בשביל סוכרת?
כי לי יש מכשיר רק של סוכרת
ועדיין אין שם אפשרות לאפלקצייה הרשמית של G7, וכרגע משתמשים ב XDRIP כאפלקציה חילופית
זה עובד בסדר, אפלקצייה קצת ישנה, ולפעמים מתנתק מהבלוטוס
אבל זה בסדר
ולגבי העדכון של הלופ- אותו דבר
עברתי לG7 וזה ממש סבל
הוא בכלל לא מדויק
אני בודק באצבע וזה ממש הפרשים רציניים

• הוסף לסימניות
עברתי לG7 וזה ממש סבל
הוא בכלל לא מדויק
אני בודק באצבע וזה ממש הפרשים רציניים
אני מסכימה איתך
לא מדוייק
נופל למרות שיש לו תוספת של מדבקה
וממש לא נח
הייתי שמחה לעבור חזרה לG6- עם כל החסרונות שלו עדיף מG7😢

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה