מישהו עוד שמע על קולות השופר שנשמעים ברחבי העולם?

• הוסף לסימניות
מישהו העלה את הקישור הזה:
http://sod1820.co.il/דיווחים-מכל-רחבי-העולם-בחודשים-האחרונ

והקישור הזה מדבר על כך שברחבי העולם לאחרונה נשמעים קולות שופר מהשמיים.
קשה לי להאמין שזה אמיתי אבל זה נשמע אמיתי.
ישנו קטע של חדשות שמדווחים על זה בארה"ב.
מישהו שמע על זה? יודע משהו על זה, או שזו עבודה בעיניים?

הלוואי וזה אכן שופרו של משיח. הלוואי.

• הוסף לסימניות
זה לא אמור להישמע בבת אחת בכל העולם?

• הוסף לסימניות
שנו רבותינו: בשעה שמלך המשיח נגלה, בא ועומד על הגג של בית המקדש, והוא משמיע להם לישראל ואומר להם: ענוים! הגיע זמן גאולתכם! ואם אין אתם מאמינים ראו באורי שזרח עליכם" ...

• הוסף לסימניות
חסום לי, אולם כפי שריקי אהרן אמרה - זה אמור להשמע בבת אחת ברחבי תבל.
קול הולך וחזק.

הלוואי היום!!!

• הוסף לסימניות
נתקלתי בזה אתמול. מתברר שקולות אלו נשמעים בעולם בשלוש שנים האחרונות.
הצלחתי להעלות אחד מהסרטים עם הקולות

קבצים מצורפים

• 2milyon.mp4
    12 MB · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הלוואי!!!!!
אף על פי שיתמהמה אם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא!!!!!

• הוסף לסימניות
זה נשמע כאילו שמתאמנים על הכלים לפני שמתחילים בסימפוניה.
הלוואי וזה זה. הלוואי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1336841:
נתקלתי בזה אתמול. מתברר שקולות אלו נשמעים בעולם בשלוש שנים האחרונות.
הצלחתי להעלות אחד מהסרטים עם הקולות

סורי, אני מייחלת לשמוע עוד היום את שופרו של משיח, אולם ההסרטה הזו אינה שופרו של משיח.

שופרו של משיח יהיה קול הולך וחזק מאד, ישמעו אותו בכל רחבי תבל, וזה ירעיד אותנו מאד.

וודאי שזה לא יארך שלוש שנים... מה גם שכשיבוא משיח "וכתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמרות".

שכבר נזכה!!!

• הוסף לסימניות
את חושבת שכל זה יקרה ב- 5 דקות? שכל מה ששמעת יקרה בבת אחת? אני לא יודעת אם יש משהו בקולות האלה או לא. יכול להיות שאלה קולות הכנה ואולי זה סתם איזה תופעת טבע מוזרה. אבל איך שלא יהיה, סביר להניח שביאת המשיח זה לא יהיה תהליך של זבנג וגמרנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1336855:
את חושבת שכל זה יקרה ב- 5 דקות? שכל מה ששמעת יקרה בבת אחת? אני לא יודעת אם יש משהו בקולות האלה או לא. יכול להיות שאלה קולות הכנה ואולי זה סתם איזה תופעת טבע מוזרה. אבל איך שלא יהיה, סביר להניח שביאת המשיח זה לא יהיה תהליך של זבנג וגמרנו.

אני באמת לא יודעת מה יהיה בביאת המשיח...
ועד כמה שזכור לי - את צודקת וכתוב שביאת המשיח תהיה תהליך...
אולם שופרו של משיח שלוש שנים? וקול שנחלש ולא מתחזק? אימונים לשופרו של משיח?
זה כבר נשמע מופרך...
בקיצור, גם לפי איך שזה נשמע - זה משהו כמו אימונים למקהלה או כוונון כלי - מה שיכול להיות במקומות שונים בעולם.
ועל ביאת המשיח ודאי שלא נוודע בפורום פרוג. נשמע זאת היטב בעצמותינו.

ותודה לך על ההעלאה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1336858:
אני באמת לא יודעת מה יהיה בביאת המשיח...
ועד כמה שזכור לי - את צודקת וכתוב שביאת המשיח תהיה תהליך...
אולם שופרו של משיח שלוש שנים? וקול שנחלש ולא מתחזק? אימונים לשופרו של משיח?
זה כבר נשמע מופרך...
בקיצור, גם לפי איך שזה נשמע - זה משהו כמו אימונים למקהלה או כוונון כלי - מה שיכול להיות במקומות שונים בעולם.
ועל ביאת המשיח ודאי שלא נוודע בפורום פרוג. נשמע זאת היטב בעצמותינו.

ותודה לך על ההעלאה!

אני לא יודעת איך ומתי ניוודע לדברים ואיפה ודרך איזה פלטפורמה. אני לא חושבת שיש מישהו שיודע איפה ואיך ניוודע סוף סוף לגאולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1336848:
סורי, אני מייחלת לשמוע עוד היום את שופרו של משיח, אולם ההסרטה הזו אינה שופרו של משיח.

שופרו של משיח יהיה קול הולך וחזק מאד, ישמעו אותו בכל רחבי תבל, וזה ירעיד אותנו מאד.

וודאי שזה לא יארך שלוש שנים... מה גם שכשיבוא משיח "וכתתו חרבותם לאתים וחניתותיהם למזמרות".

שכבר נזכה!!!

וואו הלוואי שזה אמיתי!
הרמב"ם אמר על תהליכי הגאולה שלא נדע מה שיהיה עד שיהיה, אולי זה באמת הכנה לגאולה??
שמעתי משהו יפה פעם -
שה' עשה את ההתפתחות הטכנולוגיה של צילום וסרטוני וידיאו כהכנה לגאולה ולתחיית המתים, שאם נראה פתאום את היקרים לנו שמתו תהיה בהלה גדולה! אז ה' נותן לנו אפשרות לראות אנשים שנפטרו באמצעות וידיאו ובתמונות, (המח לא יודע להבדיל בין דמיון למציאות)
כך שכשנראה אותם באמת חיים בקרוב זה יהיה לנו יותר קל.

אז גם קול השופר של משיח, אם נשמע אותו פתאום בכל העולם בבת אחת בעוצמה לא נהיה מסוגלים לעמוד בזה (קצת מפחיד, לא?)
אולי ה' מכין אותנו ככה ליום שבו יתקע בשופר גדול
אשרי המאמין!!!!
בע"ה בקרוב מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1336866:
איך לומר בעדינות, נראה לי מוזר האתר הזה, לא?

ממש לא. אבל את יכולה לפרט...

• הוסף לסימניות
חברים.
לכו לגמור את הקינות.
זה עדיף במקום לפתח את הדמיונות.

חלילה, כולנו מאמינים בכל יום שברצות ה' המשיח יגיע,
אבל למה אתם מציפים אותנו עם שטויות וכאב בטן של אנשים שהציפו את הרשת עם המתיחות שלהם?

• הוסף לסימניות
מציפים? זה אשכול שאלה לא חייב להכנס אליו.
אני בעצמי לא בטוחה במה מדובר פה. זה נשמע מוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת