כללי מישהו ער שם ממביני האינדיזיין?

• הוסף לסימניות
הלווו!! טוב, מקווה שהתעוררתם ועכשיו ברצינות..
שתי בעיות-
1. תמונה שנעלמת בסגירה לPDF פשוט לא מופיעה.
2.האם קישורים שלא מוטמעים יעלמו לי מחר עם פתיחת המסמך? להטמיע במהלך עבודה? להטמיע בכלל?

אם יש מי שקורא שורות אלו ויעזור לי דחוף מאוד (וממש דחוף..) אודה לו מאוד וברכות יחולו על ראשו / ראשה:)

• הוסף לסימניות
בחיים לא מטמיעים קבצים באינדיזיין,

אתמול גם אני פתחתי אשכול דומה, נעלמו לי דברים בסגירה לפידיאף,
ניסיתי את כל האפשרויות , שום דבר לא עזר,
אכתוב כאן כמה פתרונות, אולי אחד מהם יעזור:

דבר ראשון, לנסות להדפיס לפוסט קריפט,

אם גם שם לא יוצא טוב, אפשר לייצא לאקרובט גירסא 4 , זה לקח הההמון זמן עד שהוא יצר את כל הפידיאף, (מדובר בלוח 108 עמ') אבל רק בדרך הזאת הצלחתי,

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת לא מטמיעים? אם עכשיו אני סוגרת את הקובץ, התמונות לא תעלמנה כשאפתח שוב?

• הוסף לסימניות
כשאת סוגרת קובץ, את חייבת לוודא, שכל הלינקים מקושרים כמו שצריך,
כי אם הכנסת תמונה, ובסגירה לדפוס התמונה לא תימצא בספריה שהוגדרה לו,
היא לא תופיע ב PDF

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, כשמסיימים עבודה ולפני שמייצאים לדפוס, כדאי
לעשות "package" [ייצוא לחבילה]. זה מארגן את כל
התמונות והפונטים בספריות שקל יהיה למצוא אחר כך, וקל
יהיה לפתוח גם אחרי זמן בלי לאבד קישורים לתמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;641136:
איך מוודאים שהלינקים מקושרים?
אגב, לא תמיד הלינקים נעלמים אם הם לא מקושרים, לא שזה טוב שהם נשארים, הם יוצאים מפוקסלים, רק שלא תמיד זה המבחן,
צריך תמיד לבדוק בחלונית links את כל רשימת הלינקים, באם יש לינק שהשתנה יש לידו מעין תמרור אזהרה צהוב,
אם יש לינק שלא מקושר , יש לידו מעין עיגול בורדו עם סימן שאלה, צריך ללחוץ עליו , קליק ימני , ללחוץ על relink ולקשר מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה