מידע שימושי מישהו עשה בדיקת ראיה לנהיגה באופטיקה רואים 6/6 בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני מבררת עבור מישהו שצריך לעשות מחר מבחן תאוריה ואשמח אם תחכימו אותי מנסיונכם
מי שנבחן לתאוריה בירושלים(תלפיות)
מה צריך להביא למבחן תאוריה?
והאם צריך להביא את האישור לבדיקת ראיה מודפס למבחן?
כי כשהוא עשה את הבדיקת ראיה לא הביאו לו שום אישור או דף מודפס עם תוצאות הבדיקה
השאלה אם אין לו את זה זה קריטי?, יסכימו לו לבצע את המבחן אם אין לו את האישור על בדיקת ראיה?
המבחן מחר אז אשמח אם יש מישהו שיודע לומר האם חייב ומה עושים אם כן
תודה

• הוסף לסימניות
אני מבררת עבור מישהו שצריך לעשות מחר מבחן תאוריה ואשמח אם תחכימו אותי מנסיונכם
מי שנבחן לתאוריה בירושלים(תלפיות)
מה צריך להביא למבחן תאוריה?
והאם צריך להביא את האישור לבדיקת ראיה מודפס למבחן?
כי כשהוא עשה את הבדיקת ראיה לא הביאו לו שום אישור או דף מודפס עם תוצאות הבדיקה
השאלה אם אין לו את זה זה קריטי?, יסכימו לו לבצע את המבחן אם אין לו את האישור על בדיקת ראיה?
המבחן מחר אז אשמח אם יש מישהו שיודע לומר האם חייב ומה עושים אם כן
תודה
היום הכל ממוחשב
אם עשה בדיקת ראיה רואים את זה במזכירות של מבחני התאוריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה