דרוש מידע מישהו פגש באלמונים שמצלמים בניינים בבני ברק?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא ברור מה הרעיון לצלם
יש להם הכל בגוגל מאפס

• הוסף לסימניות
בני ברק
מוצאי ש''ת או יום למחרת לא זוכרת
יצא בן אדם (חזות לא חרדית היה לילה אז קשה היה לראות בדיוק) ממונית מתחת לבנין שלנו
וצילם בנינים באזור.
מרכז בני ברק
התלבטנו אם להתייחס...
עכשיו אני רואה שזה תופעה גורפת
הילדים טענו שהיו שתי מוניות אחת אחרי השניה שבקע מהם רדיו עם צעקות בערבית
אנחנו היינו בטוחים שזה איזה תיעוד של הטבח שמשודר או משהו
צריך לעשות עם זה משהו?
נשמע ממש מלחיץ
ועוד שמעתם דיבורים בערבית...
אני הייתי מתקשרת למשטרה או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
את המידע הם יכולים למצוא גם במפות גוגל (אם אין להם נטפרי)
יתכן שזו מלחמת הרתעה שנועדה להפחיד את האזרחים

• הוסף לסימניות
בבת ים נתפס חשוד שצילם את הבניין, בחקירתו הוא העיד:
״פשוט לא ראיתי דבר כזה מכוער בחיים שלי״
50198631.JPG

• הוסף לסימניות
בעלי ראה, ליד שחר העיר
ב"א לא חרדי מצלם את הבניינים
משהו חשוד

• הוסף לסימניות
יש הרבה פעמים צילומים לצורך התירי בניה או הפוך מצלמים חריגות ב-2 המקרים זה נפוץ בבני ברק. פחות בתקופה זאת.

• הוסף לסימניות
לא המטרה להפחיד. אבל כבר שנים שתושבים שסמוכים לגדר בגליל מתלוננים על רעש קדיחות באדמה ואין פוצה פה אז תמונות של כמה בנינים בבני ברק קטן עליהם מה שנשאר לנו זה רק לסמוך על אלוקים

• הוסף לסימניות
לחברה שלי היה מקרה כזה בדיוק! בסהדריה בירושלים, הגיע רכב עם מס' אנשים בחזות ערבית וצילמו את הבניינים, הם הזמינו משטרה, היא הגיעה אחרי חצי שעה- והרכב כבר נעלם...

• הוסף לסימניות
שלחו לי הרגע במייל:

1697721652161.png

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד מה הסיבה שהם עושים את זה
מלחיץ אפילו
אולי זה חלק מהלחימה הפסיכולוגית
אבל אמרו שזה תופעה של החודשים האחרונים...

• הוסף לסימניות
אתרוג עסקים?
לי פתוח גם בלי הפתיחה של עזרת נשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באזור האישי יש בצד ימין את הרשימה של סיווג אתרים.
אתרי חדשות מסומנים שם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה