מישהו פה הולך לאינפוט?

• הוסף לסימניות
חשוב! כותרת.

..אשמח להעביר ולשאול בכל הפורומים פה (-:

תודה מראש

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות.. מה זה אינפוט?

• הוסף לסימניות
אני יודעת על כמה מהפורום שיהיו שם,
האם זה מתאים לנשים חרדיות?

• הוסף לסימניות
אשמח שתפרטי לי מי הם אותם שיהיו שם בבקשה (-:

ולגבי שאלתך לא יודע אבל וודאי שזה לא אירוע חרדי...

אפשר לברר - לא אמור להיות בעיה...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם הן רוצות פרסום...
הן יכולות לכתוב לבד.

• הוסף לסימניות
טוב... אגב את לא יודעת על גברים שהולכים רק על נשים???

• הוסף לסימניות
טוב אם יהיה לי שאלות נוספות אליך(ליבי) אשאל פה... עוד מישהו פה מכיר או הולך בעצמו לאינפוט?

• הוסף לסימניות
אני אלך בעזרת השם

• הוסף לסימניות
אנוכי אהיה מחר ובשלישי.

• הוסף לסימניות
אני שוקל גם ללכת, הבעיה שאין לי מושג איזה הרצאות רלוונטיות בשבילי בתור צלם וידאו ועורך

• הוסף לסימניות
נו אז תסתכל ברשימה.
יש שם ציוד להפקה, יש שם תיקון צבעים בפרימייר ואפטר, יש מלא דברים טובים.

• הוסף לסימניות
גם אני שוקל להגיע.
רק חבל שאת היום השני קבעו ביום צום, לא מתאימה לי נסיעה ארוכה ביום כזה (אני תלוי בתחבורה ציבורית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי ח.;605754:
גם אני שוקל להגיע.
רק חבל שאת היום השני קבעו ביום צום, לא מתאימה לי נסיעה ארוכה ביום כזה (אני תלוי בתחבורה ציבורית).

סע אל תפספס!

• הוסף לסימניות
אני מגיעה להרצאות בימים שלישי ורביעי.
בשונה ממה שכתבתי על האינפוט הראשון, אינני בטוחה שכל החומרים שם יהיו נקיים כפי שמתאים לחרדים, בכל אופן אינני ממליצה (במיוחד לגברים) ללכת.
נראה לי שהגיע הזמן לארגן משהו לחרדים בלבד.
צדק מי שאמר שיש הרבה כח לכח הקניה החרדי, רק שצריך לדוג אותו בפינצטה...

אשמח אם יהיה עוד אחד/ת לפחות שיסכימו לעזור לי להריץ את הסיפור של ימי השתלמות בתחום הוידאו לחרדים - דתיים - המעוניינים - באישי.
נ.ב. אני בטוחה שזה לא יהיה מכרה של זהב, כך שצריך עוד משוגע לדבר ולא אדם שמתכנן לגרוף הון בעסק זה.

• הוסף לסימניות
כל מה שיש שם זה רק על וידאו?
תלת ממד לא בעסק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה