כללי מישהו פה ירד מהפסים...

• הוסף לסימניות
99% מהמעצבים מדברים על יצירה מתפרצת, אהבה עוצמתית למקצוע, וקריאייטיב מטורף.
הלוואי וזה היה נכון.
ממה שאני רואה רבים מדי מדברים על מחקר ופלנינג וכסף ו"מקצועיות" ורובם לא מראים יכולת יצירתית לממש את כל המסקנות האלה. חכמים יש הרבה ואמנים יש מעט.
ואמנות זה לאו דווקא ביטוי אישי זו יכולת תרגום של רעיון למדיום בו עוסק אותו אמן בין אם זה רעיון שיווקי ובין אם זה כל סוג אחר של רעיון.
אל תבטלי את זה אלא תדגישי את זה ותראי ברכה אי"ה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו, מדהים!
הכי אני אוהבת את כל החללים היפים שיש לך באתר שנותנים ביטוי מדויק לכל העיצוב המיוחד,
במילים פשוטות: אהבתי את העיצוב הנקי נקי :)
תצליחי!!!

ו-DigiTali@ לייק ענק, הכול מושלם!!

• הוסף לסימניות
האמת, אחד האתרים היותר מעוצבים ומקצועיים (!) שיצא לי לראות לאחרונה. רואים בעליל שעומד הרבה ניסיון מאחור.
בהצלחה...!

• הוסף לסימניות
כמה סטייל!
גם האתר עצמו,
וגם התוכן שלו :)

התעמקתי ונהניתי!
וכשפגשתי את הפרויקט של "אדמאמא"
כבר נפל לי האסימון...
נזכרתי כששיתפת אותו כאן אי פעם... מוכשרת!

המתנות, שוות!
מקנאה במי שיזכה :)
ומחכה בקוצר רוח לתוצאות שתשתפי אח"כ!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
הלוואי וזה היה נכון.
ממה שאני רואה רבים מדי מדברים על מחקר ופלנינג וכסף ו"מקצועיות" ורובם לא מראים יכולת יצירתית לממש את כל המסקנות האלה. חכמים יש הרבה ואמנים יש מעט.
ואמנות זה לאו דווקא ביטוי אישי זו יכולת תרגום של רעיון למדיום בו עוסק אותו אמן בין אם זה רעיון שיווקי ובין אם זה כל סוג אחר של רעיון.
אל תבטלי את זה אלא תדגישי את זה ותראי ברכה אי"ה.
אני מדברת בעיקר על מעצבים עצמאיים ולא על משרדי פרסום גדולים.
לגבי האומנות- מסכימה עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי
איזה יופי!!!!!!
הרעיונות, היצירתיות, הקו הנקי!

אהבתי הכי את ה'אייקונים' שמשלבים תמונה עם טקסטורה
כזה מיוחד ולא שגרתי

יצאתי מתפעלת! ממש 'נפלתי מהפסים'- - -

• הוסף לסימניות
אתר מצוין!
בשילוב עם טלי זה אדיר!

ממש השראה טובה

עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל הפידבקים.
ממש כייף לשמוע...

• הוסף לסימניות
אתר מדהים ומעורר השראה.
יש לי רק הערה שיווקית.
המחירים... אחרי שרפפרתי על האתר וראיתי את המחירים, אמרתי לעצמי וואלה, היא זולה, ופתאום הערך צנח.
תעלי מחירים, אל תפחדי. את מקצוענית על.
לפחות שלושים אלף על חבילת מיתוג... (זה בשביל הרף שתשאפי אליו)

• הוסף לסימניות
אתר מדהים ומעורר השראה.
יש לי רק הערה שיווקית.
המחירים... אחרי שרפפרתי על האתר וראיתי את המחירים, אמרתי לעצמי וואלה, היא זולה, ופתאום הערך צנח.
תעלי מחירים, אל תפחדי. את מקצוענית על.
לפחות שלושים אלף על חבילת מיתוג... (זה בשביל הרף שתשאפי אליו)
לא פרסמתי באתר מחירים. אם את מתכוונת להגרלה- כתבתי באיזה שיווי החבילות שאני מציעה במסגרת המבצע. עדיין לא מתקרבת ל 30 אלף, אבל בעזרת ה' גם זה יגיע ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה