מישהו פה מבין באנדרואיד סטודיו?

• הוסף לסימניות
מקווה שאני בפורום הנכון.
אני מפתחת אפליקציה באנדרואיד סטודיו, והשבוע כשפתחתי את הפרויקט הוא מסרב להציג את המסכים. ובמקום זה מציג לי את ההודעה הבאה:
design editor is unavailable until a successful build

והודעת השגיאה שלו היא:
Error: (13, 0) Could not find method compile() for arguments [com.android.support:support-core-utils:25.4.0] on object of type org.gradle.api.internal.artifacts.dsl.dependencies.DefaultDependencyHandler.

הוא נותן קישור ל android sdk manager, אבל אני לא מבינה מה הוא רוצה שאני יעשה שם.

ניסיתי לחפור על זה ב- stackOverflow ועוד, אבל לא הצלחתי להבין מה קורה שם ומה עושים עם זה:(

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    צילום מסך.jpg
    KB 91 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יצא לי לעבוד עם אנדרואיד סטודיו בפרויקט,
התוכנה צריכה כל הזמן חיבור לאינטרנט - כדי שהאנדרואיד יעדכן את עצמו ואת הSDK.
תנסי לראות אולי זו הבעיה.
אצלי זה קרה כל הזמן, הרבה פעמים זה היה הפתרון.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל זה כן מחובר, וכל פעם שהיה אפשרות לעדכון - עדכנתי, יכול להיות שעדכנתי יותר מדי?

• הוסף לסימניות
ניסית לעשות clean?

• הוסף לסימניות
בתפריט העליון:
Build -> Clean Project

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לא עזר.
התקבלה שגיאה:
Error: (13, 1) A problem occurred evaluating root project 'Managemyself'.
> Could not find method compile() for arguments [com.android.support:support-core-utils:25.4.0] on object of type org.gradle.api.internal.artifacts.dsl.dependencies.DefaultDependencyHandler.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה