- הוסף לסימניות
מה זה הקהילות הטובות?
איזה אזור זה הדר גנים ? גני הדר?
תמיד אמרו לי שגני הדר זה בני ברק מספר 2 זה לא ככה?
הקהילות הטובות זה אוהל אברהם ןושירת מריםמה זה הקהילות הטובות?
חח תגובה קצת מוגזמת..בלת"ק אנחנו גרים בפתח תקווה
עיר מאד מאד מודרנית
אבל מחולקת.
מרכז העיר, כפר אברהם וכדו'- חילונית עם חרדים- מעורב-
יש שם קהילה של חברון, רוב החרדים שם מודרנים בטרוף- לא ממליץ בכלל
גני הדר-
פעם היתה כמעט בני ברק
היום כמעט תל אביב...
יש שם עדיין משפחות טובות
הבית ספר החרדי שם חצי חילוני כבר
מלא הורים שולחים לבני ברק
אבל בכללי שכונה טובה
קהילת אוהל אברהם ושירת מרים- משפחות אברכיות טובות
שירת התורה- מודרני יחסית
וחברון מודרני רצח
גני הדר זו שכונה קטנטנה בתוך הדר גנים הגדולה והרחובות שם כמו שאמרתי מנחת שלמה וקהילות יעקב, שם מתרכזות המשפחות הטובות יותר.ואיפה הקהילות האלה?
משהו כאן כתב שיש קהילה של אברכים בהדר גנים .
יש באמת?
איזה רחובות בהדר גנים חרדיים
לא, ומעולם לא היה. תמיד היה פתוח יותר.תמיד אמרו לי שגני הדר זה בני ברק מספר 2 זה לא ככה?
ממש לאחח תגובה קצת מוגזמת..
כמו שאמרתי בגני הדר קיימת קהילה טובה שהיא אכן אוהל אברהם ושירת מרים. ואכן ציינתי שהמוסדות לימוד פתוחים יותר אבל וודאי לא צריך להגזים ולומר שחצי חילוני... זה הגזמה פרועה ולומר שמלא הורים שולחים לבני ברק זה וודאי וודאי לא נכון בעליל!!
אין עניין סתם להוציא שם רע על מקום...
פעם, לפני המגדלים זה כן היהלא, ומעולם לא היה. תמיד היה פתוח יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים