מישהו פה מכיר רפת

• הוסף לסימניות
עם עגלים שילדים יכולים להאכיל את העגלים מבקבוק?(לא באיזור הצפון)

• הוסף לסימניות
יש ליד בית שמש רפת גדולה
כרגע פרח לי מהראש השם שלה
אנסה לברר

• הוסף לסימניות
נזכרתי, יש גם מושב על יד בית שמש בשם 'ישעי', עם פינת חי גדולה בשם "הבית של דוידה", כמה סוסונים כבשים גמל ועוד, טיול בטרקטור מדהים חליבת עיזים ושאר ירקות.
היינו שם משפחה גדולה כמה נשואים וכ-13 ילדים, ותתפלאו לשמוע: כולם נהנו מאד. גם המבוגרים!
הקמפוס גדול כל ה'היימיש' שם - יש מקום להרבה (גם מקום נורמאלי לאכול, רק צריך לזכור להביא מפת ניילון לשולחן). יש הרבה מה לראות.
ממליץ מאד.

• הוסף לסימניות
כשזה 'היימיש' נראה לך שלפרות יש חשק לאכול מבקבוק :p

• הוסף לסימניות
יש רפת גדולה במושב ניר גלים (אזור אשדוד), ואפשרות לצפות בחליבה - זה בחינם.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דוקא מקום שאפשר

להאכיל עגלים,
(הילדים שלי ראו באיזה ספר ילדים מאכילים עגל מבקבוק ומאז הם לא מפסיקים לחלום על זה...)

• הוסף לסימניות
יש לי כזה מקום, לא ענית לי לעיל

• הוסף לסימניות
קצת רחוק לי מדי

איפה זה בדיוק?

• הוסף לסימניות
לכי לדווידה בישעי. חויה בשביל הילדים.

• הוסף לסימניות
זה בכפר יחזקאל, בין עפולה לבית שאן זה חוויה של חצי יום שם המקום הוא רפת רובוטית יש שם כל מה שקשור לעבודת הרפת . ביקור והדרכה ברפת הרובוטית,הכנת שוקו ,האכלת עגלים,כמובן ,סיור בטרקטור, יצירה בנושא הרפת.
הפעילות בתשלום,
בעלי המקום הם אנשים מקסימים אוהבי אדמה ואדם.
המקום מקסים אבל לא "היימעש" ,ב"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה