דרוש מידע מישהו פה נרשם בתשלום לאחד הקורסים באתר "נגינה"?

• הוסף לסימניות
יש לי התלבטות מאד קשה ואני נקרע איתה זמן רב
באתר הזה
עולה לי קורס שלם עלות של שלוש שיעורים אצל מורה פרטי....
הבעיה היא אם הם באמת מצליחים ויכולים ללמד דרך המחשב
יש כאן מישהו שבעבר למד דרכם ויש לו חוות דעת?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש להם כמה שיעורי ניסיון תנסה ותראה אם מתאים לך

• הוסף לסימניות
קח בחשבון שטכניקה לא תלמד משם
מניחה שללימוד חובבני זה יכול להיות יעיל
(אני מדברת על פסנתר אבל כנראה רלוונטי לכל כלי)

• הוסף לסימניות
יש לי התלבטות מאד קשה ואני נקרע איתה זמן רב
באתר הזה
עולה לי קורס שלם עלות של שלוש שיעורים אצל מורה פרטי....
הבעיה היא אם הם באמת מצליחים ויכולים ללמד דרך המחשב
יש כאן מישהו שבעבר למד דרכם ויש לו חוות דעת?
תודה מראש.
אם אתה רוצה ללמוד רק את הנגינה על הפסנתר אני חושב שזה לא כל כך שווה כי בנגינה נכונה צריך מורה שיראה אותך ויסביר לך ישירות.אם אתה רוצה לימודי תאורייה מקיפים בכל תחומי המוזיקה ברמה גבוהה וגם על נגינה נכונה בפסנתר תוכל לעשות מנוי לחודש באתר להקשיב ולדעת במחיר ממש שווה של 240 שקל אני עשיתי את הקורסים כמה פעמים וזה פשוט מדהים ומקדם ברמות על!

• הוסף לסימניות
נרשמתי לקורס החדש באתר נגינה של גיטרה בס ואני מאד מרוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה