טיול בחו"ל מישהו פה עבד עם be agent?

• הוסף לסימניות
שלום. אשמח למידע מארנשים שעבדו או עובדים ומכירים!! את be agent.
האם מומלץ? האם זה אמין? שווה? רואים רווחים? זה פייק ? מה החויה שהיה לכם
. כל מידע תעזר לי.
בבקשה לענות רק מי שבאמת מכיר.
תודה רבה .

• הוסף לסימניות
הם בסדר..
רווחים זה תלוי בך ובשיווק.. הם נותנים רק פלטפורמה..

• הוסף לסימניות
ואפשר לעבוד בזה בלי הרשתות החילוניות? כגון פייסבוק וכו. אפשר רק עם ווטסאפ,? זה הרבה כאב ראש וכסף להתפרסם ?
תלוי בך.. הכסף לא גדל על העצים.. תחום מאוד תחרותי.. נשמע קל
צריך להיות ייחודים..

• הוסף לסימניות
אפשר שאלה בפרטי? תכתב לי אתה ,אם יש לך אפשרות . תודה.

• הוסף לסימניות
שלום. אשמח למידע מארנשים שעבדו או עובדים ומכירים!! את be agent.
האם מומלץ? האם זה אמין? שווה? רואים רווחים? זה פייק ? מה החויה שהיה לכם
. כל מידע תעזר לי.
בבקשה לענות רק מי שבאמת מכיר.
תודה רבה .
ממליץ להימנע זה סוג של פירמדה מדובר על שיווק רשתי זה לא ממש פירמידה אבל הם יותר מגייסים אנשים מאשר פיתוח המוצר.שווה לבדוק יותר יסודי.המודל עשוי להיכשל ברגע שיפסיקו להצטרף אנשים!

• הוסף לסימניות
ממליץ להימנע זה סוג של פירמדה מדובר על שיווק רשתי זה לא ממש פירמידה אבל הם יותר מגייסים אנשים מאשר פיתוח המוצר.שווה לבדוק יותר יסודי.המודל עשוי להיכשל ברגע שיפסיקו להצטרף אנשים!
אתה עבדת איתם?

• הוסף לסימניות
אתה עבדת איתם?
ממש ממש לא. אני מאחל לך בהצלחה אבל טיפה ביררתי ויש עליהם כתבות בתיקשורת.(בחיפוש בגוגל ובבינה לא מצאתי
אחרת הייתי שולח קישור אבל ככה אני זוכר)בכל מקרה זה מודל חוקי לחלוטין ונקרא שיווק רב רשתי שבו הסוכנים צריכים להוסיף עוד אנשים וזה חלק מההצלחה.

• הוסף לסימניות
נכון שיש מערכות שהפ ם פרמידות
אבל בכללי התחום מאוד תחרותי ולא קל

• הוסף לסימניות
אני מכיר מאד טוב אני חושב שלחרדים עם תקשורת כשרה גם עם נטפרי זה לא רלוונטי בכלל
ובכללי אם אתה לא משעבד את עצמך לזה זה לא רווחי (למעט גיוס סוכנים השאלה אם אתה מוכן לגרום לאנשים להפסיד כסף)
אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אלי

• הוסף לסימניות
אני מכיר מאד טוב אני חושב שלחרדים עם תקשורת כשרה גם עם נטפרי זה לא רלוונטי בכלל
ובכללי אם אתה לא משעבד את עצמך לזה זה לא רווחי (למעט גיוס סוכנים השאלה אם אתה מוכן לגרום לאנשים להפסיד כסף)
אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אלי
מסכים לחלוטין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד לא מובן מאליו שאדם שחבר בבי אג'נט יסכים להודות שיש אנשים שלא יכולים להפיק מקסימום רווח במינימום עבודה

asotmoti1 שטרודל וכו'
אני לא בבי אגנט
אבל בכללי אם מצליחים להביא לקוחות והרבה אז אפשר להרוויח, אבל תחום מאוד תחרותי, הרבה סבלנות נצרכת

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה