מישהו פרסם פעם ב"פרסום חזק"? ממליצים??

• הוסף לסימניות
אני מעוניינית לעשות דף פרסום בעתון הפרסומי פרסום חזק, הם אומרים שהם מפיצים ב-100,000 עותקים, ומדובר במחיר די מכובד - בין 2000 ל - 2800 ש"ח לעמודי אמצע, והייתי מעוניינת לדעת האם העתון הזה מגיע אליכם?
אתם עוברים עליו?
מישהו התנסה בפרסום בו וראה תוצאות?
אשמח להתעדכן כדי לשקול האם כדאי לפרסם שם או שעדיף במקומות אחרים עם פריסה יותר גדולה פר-סכום זהה.
אני חייבת מינימום עמוד שלם. מדובר במוצר לכל הציבור החרדי על כל גווניו, בכל מקומות מושבותיו.

• הוסף לסימניות
אם מדובר במוצר ארצי באמת - מומלץ מאד.
אני אישית מדפדפת בו ברפרוף, ונעצרת רק על פרסומים שאינם תלויי מקום. מתסכל אותי לראות שם פרסומים על חנויות בבני ברק, בזמן שאני גרה בביתר :)

• הוסף לסימניות
לפני שממליצים על עיתון חשוב לדעת מה המוצר, ומי קהל היעד המדוייק שלו
(כל הציבור החרדי זו הגדרה כל כך כללית עד שלא ניתן להתייחס אליה - האם באמת המוצר מיועד באותה מידה לפנסיונרית חסידת ויז'ניץ בת 70 מבני ברק, ילד בן 8 ברסלבר מצפת, ואברך ליטאי בן 32 מגאולה?)
לפעמים שווה להשקיע את התקציב בצורה אחרת ולאו דווקא מודעה בעיתון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1255708:
- האם באמת המוצר מיועד באותה מידה לפנסיונרית חסידת ויז'ניץ בת 70 מבני ברק, ילד בן 8 ברסלבר מצפת, ואברך ליטאי בן 32 מגאולה?

כן.

• הוסף לסימניות
בואי נחדד
האם את המוצר הזה רוכשים שלושת האנשים הנ"ל במידה שווה?
האם זה מוצר שילד בן 8 רוכש לעצמו?
האם האברך קונה זאת לבד או שאולי אשתו קונה זאת לבית במסגרת הקניה השבועית?

בכל אופן אמצעי פרסום זה אחד הדברים האחרונים שמחליטים עליו
כשבוחנים טקטיקה פרסומית קודם כל מגדירים קהלים ומטרות, מגדירים את המסר השיווקי, ואז בוחנים מה אמצעי הפרסום הטובים ביותר

• הוסף לסימניות
רק להוסיף, שאני לא מתייחסת לשום עיתון באופן ספציפי
פשוט יש מוצרים שמאוד נכון לפרסם אותם בעיתון (אם התקציב מאפשר)
ויש מוצרים שניתן לפרסם אותם בצורה מצויינת ללא מודעות בעיתונים
החיסרון של מודעה בעיתון הוא שמצד אחד היא יקרה, ומצד שני מחזיקה למעט זמן ומאלצת את העסק לפרסם שוב ושוב כדי "להישאר בתודעה".
לא כל עסק יכול להרשות לעצמו פרסום שוטף כזה, ומצד שני - לפרסם מודעה אחת או שתיים זה לא אפקטיבי (מלבד מקרים ממש יוצאי דופן).

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד מאד

מנסיון ממליצה מאד.
פרסמתי הרבה לקוחות אצלם. במגוון תחומים
את יכולה לפנות אלי באישי ואתן לך דוגמאות וגם טיפים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1255893:
ויש מוצרים שניתן לפרסם אותם בצורה מצויינת ללא מודעות בעיתונים

איך???
איך מפרסמים בצורה מצוינת?

• הוסף לסימניות
זה טוב לפרסום מכירתי שמיועד ל2-3 ערים ומעלה. וזה באישזהו מקום נגס בעמודים האחרונים של יתד נאמן של יום שלישי.

• הוסף לסימניות
באשדוד התפוצה שלו חלשה מאוד! מניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה