לא נראה לי שיש לה מילה בנושאשיש לכם סיכוי טוב להתקבל, אבל עוד לא בטוח
יש אומרים שזה המקום להפעיל פרוטקציה אצל מנהלת המעון כי בשלב הזה מתייחסים גם להחלטה שלה
אין לי מושג אם זה אכן כך
בהמשך לפנייתך לוועדת קבלה לרישום למעון יום עבור XXXXXXXXXXXXXXX למעון XXXXXXXX בקשתך נדחתה, נמצאת בהמתנה למקום פנוי תכלס איך מתקדמים מכאן? |
נרשמים למטפלת פרטית...
בהמשך לפנייתך לוועדת קבלה לרישום למעון יום עבור XXXXXXXXXXXXXXX
למעון XXXXXXXX בקשתך נדחתה, נמצאת בהמתנה למקום פנוי
תכלס איך מתקדמים מכאן?
מה המשמעות של "נמצאת בהמתנה למקום פנוי"?נרשמים למטפלת פרטית...
בד''כ אם יש ביטולים זה 1-2 ולא יותר, גם מי שמקום 5 הסיכוי שלו נמוך.
כאן אפילו לא כתבו שאתה ב-5 האחרונים
מישהי קיבל פעם כזה והצליח להיכנס בסוף? וכדאי לפנות להנהלת המעון? אשמח שתתנו לי תקווה...ואיך אני יכולה לדעת איפה אני ממוקמת בתוך החמש?מישהו יודע מה המשמעות של זה:
בהמשך לפנייתך לוועדת קבלה לרישום למעון יום עבור XXXXXXXXXXXXX
למעון XXXXXXXXX בקשתך נמצאת ב-5 מקומות אחרונים, טרם התקבלה החלטה
כנ"ל, מה זה אומר?מה זה אומר הנך נמצא בהמתנה למקום פנוי???
הכוונה שכל עוד כל אלה שהתקבלו עדיין לא נרשמו אצל המנהלת, אז אתה עדיין תאורתית ''ממתין'' להם כי אם אתה מקום 41 וכולם בסוף לא ירשמו - יגיעו אליך, אז ''טרם התקבלה החלטה'' סופית בדבר קבלתך למעון.מה המשמעות של "נמצאת בהמתנה למקום פנוי"?
זה רשימת המתנה או שצריך להירשם?
(יש מצב שיהיו הרבה ביטולים אם חייבי גיוס לא יקבלו מימון, לא?)
אנחנו באותו מצב בדיוק יש למישהו תשובה?מישהי קיבל פעם כזה והצליח להיכנס בסוף? וכדאי לפנות להנהלת המעון? אשמח שתתנו לי תקווה...ואיך אני יכולה לדעת איפה אני ממוקמת בתוך החמש?
אני לא בטוחה שזה נכוןלגבי החייבי גיוס, המצב כיום שהם נדחו גם מועדת הקבלה ,ככה שאלה שהתקבלו הם לא כאלה...
והיה שם ועדת קבלה?אני לא בטוחה שזה נכון
מכירה ילד שהתקבל לאב שחייב בגיוס
ככל שידוע לי כן, כי היום התקבלוהיה שם ועדת קבלה?
אז יכול להיות בטעות, כמו שהרבה קיבלו דרגה בטעות
מי שחייב גיוס ויש לו עסק או תלושים התייחסו אליו רגיל בוועדת קבלה, כך שהרבה חייבי גיוס קיבלו תשובה חיובית ואני בתוכםלגבי החייבי גיוס, המצב כיום שהם נדחו גם מועדת הקבלה ,ככה שאלה שהתקבלו הם לא כאלה...
אנחנו קיבלנו תשובה על משפחתוןקיבלו תשובות גם למשפחתונים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים