דרוש מידע מישהו קיבל תשובות מהוועדת קבלה במעון?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי לפני חודש לפחות...
ילד ממשיך, או ילד שנרשם למעון שלא היה לו רישום עודף, לא נכנס לועדת קבלה, וממילא התקבל מעט אחרי סגירת הרישום.
ועדות הקבלה הובטחו שיתקיימו בסוף מאי, כך שמי שקיבל תשובה קודם לכן, לא היה בועדת קבלה.

• הוסף לסימניות
טרם קיבלנו. גם לא באזור האישי.

• הוסף לסימניות
לנו באזור האישי עדיין לא מעודכן אבל התקשרתי למשרד העבודה והם אמרו לי את התשובה (ענו תוך 20 דקות)

• הוסף לסימניות
איפה באיזור האישי באתר MYGOV? יש למישהי קישור?

• הוסף לסימניות
לנו באזור האישי עדיין לא מעודכן אבל התקשרתי למשרד העבודה והם אמרו לי את התשובה (ענו תוך 20 דקות)
למספר *2969 ?
אני מתקשרת וכשעוברת לשלוחה של וועדות קבלה או רישום לשנה הבאה זה מתנתק מייד.

• הוסף לסימניות
מדובר גם על משפחתונים?
אם לא קיבלתי תשובה זה אומר שלא התקבלתי
איפה אפשר לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו קיבל תשובה?

• הוסף לסימניות
באזור האישי קיבלתי תשובה שהתקבל.

• הוסף לסימניות
באזור האישי קיבלתי תשובה שהתקבל.
איפה את רואה את התשובה
אני רואה רק עדכון מה08.03 על הגשת הטפסים לוועדות, אני אמורה לראות עדכון נוסף מעבר לזה? או שהתשובה נמצאת במקום אחר?

• הוסף לסימניות
איפה את רואה את התשובה
אני רואה רק עדכון מה08.03 על הגשת הטפסים לוועדות, אני אמורה לראות עדכון נוסף מעבר לזה? או שהתשובה נמצאת במקום אחר?
כשתהיה לך תשובה
זה פשוט יתעדכן באותו מקום
ויהיה רשום התאריך המעודכן

• הוסף לסימניות
אפשר לסכם שכל מי שקיבל תשובות היום אלה תשובות חיוביות.
אולי אפשר להניח שמחר יהיה תור המסורבים.
הפסימיות אצלי זה מולד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה