- הוסף לסימניות
איפה שמים את הפלטה החשמלית בשבת? הזכוכית לא מתנפצת?גם לי יש מידאה כבר כמה שנים. מתנקה מהממם.
מה שחשוב זה שהבסיס של החצובות יהיה מנירוסטה שמתנקה גם בקלות, ולא מאמייל שזה צרה צרורה לנקות.
איפה שמים את הפלטה החשמלית בשבת? הזכוכית לא מתנפצת?גם לי יש מידאה כבר כמה שנים. מתנקה מהממם.
מה שחשוב זה שהבסיס של החצובות יהיה מנירוסטה שמתנקה גם בקלות, ולא מאמייל שזה צרה צרורה לנקות.
יש לזה חיסרון (לא בעיני...) - זה עם בור... ואני לא מוצאת את זה באתר שלהם.אפשר דגם?
על הכיריים. לא התנפץאיפה שמים את הפלטה החשמלית בשבת? הזכוכית לא מתנפצת?
הטיימר חשמלילמשהו יש ניסיון עם זה?
זה נראה מגרה עם הטיימר...
![]()
כיריים 4 להבות MIDEA 60GH096/6736 זכוכית שחורה - שנתיים אחריות יבואן רשמי - מחסני חשמל
משטח זכוכית. חיישני בטיחות למניעת דליפת גז. מבער טורבו. טיימר דיגיטלי לכיבוי כל אחד מארבעת המבערים בנפרד.www.payngo.co.il
נכון..הטיימר חשמלי
כך שבחג לא תוכל להשתמש בזה
מה שנראה שם ממגרה זה שתכננו מרווח נכון לסירים (קטן ובנוני בשטח הצר וטורבו ובנוני בשטח היותר רחב)
למה כוונה בליטות...רצוי כמה שפחות בליטות.
משתמשים בבלעך.איפה שמים את הפלטה החשמלית בשבת? הזכוכית לא מתנפצת?
מעניין איזה חברה??יש לי אמנם חמש שנים בערך ולא התפוצץ , אבל ממש לא מרוצה מהזכוכית,
קשה לנקות את החצובות עצמן ולי אישית ברור שאחליף לנירוסטה ברגע שיילך...
נראה לי שבזכוכית אסור...משתמשים בבלעך.
תכלס גם בחגים של יומיים עשיתי בלעך וכן גיסתי עם אותן כיריים בדיוק , אבל מעניין לברר את זה רשמית. תודה.נראה לי שבזכוכית אסור...
חריצים וכדו כי מאד קשה לנקותלמה כוונה בליטות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים