כללי מישהו ראה את הפרסום החדש של מחסן המזרנים

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע במחשב כדי לעלות

פורסם בלענין ובלוח קיר - עמוד ראשון

גם הלוגו החדש

וגם הלוגו של מחסן המזרנים קידס

מה אתם אומרים ???

• הוסף לסימניות
ראיתי, נחמד מאוד

• הוסף לסימניות
אני עשיתי, ההשקעה בלוגו בפרסום פחות.

בהתאם לתשלום

קבצים מצורפים

• פרסום מחסן המזרנים מבוגרים.jpg
    2.6 MB · צפיות: 18
  • לכידה.PNG
    KB 292.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אהבתי ת'לוגו...

• הוסף לסימניות
הלוגו הצבעוני ממש יפה.

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים ונקי.
אולי המיטה קצת ארוכה?
נראה לי גם שללוגו כדאי פונט ישר יותר.
בכללי הכיון יותר ממעולה.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, מה פרוש בהתאם לתשלום?
אני לעולם לא אוציא משהו לא יפה לטעמי ולטעם הלקוח בגלל התשלום?! - לזאת היתה כוונתך?

• הוסף לסימניות
טיפ:
כשמשקיעים בהתאם לתשלום, מירב הסיכויים שהעבודות שיתקבלו בעתיד יהיו באותו טווח מחיר.
כל עבודה שאתה מוציא מתחת ידיך, זה "תג הערך" שאתה קובע לעצמך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;997956:
טיפ:
כשמשקיעים בהתאם לתשלום, מירב הסיכויים שהעבודות שיתקבלו בעתיד יהיו באותו טווח מחיר.
כל עבודה שאתה מוציא מתחת ידיך, זה "תג הערך" שאתה קובע לעצמך.

טיפ נוסף לחדשים בתחום, וגם לישנים: לרכוש את המדריך ל-כוח של נעמה. ספר הדרכה מעשית מאלפת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;998008:
טיפ נוסף לחדשים בתחום, וגם לישנים: לרכוש את המדריך ל-כוח של נעמה. ספר הדרכה מעשית מאלפת!

א. לכם גיליתי, ללקוח ששואל אני מראה את הלוגו ולא את הפרסום (ואגב את הפרסומת עשיתי רק כיוון שראיתי את הפרסום שהם הוציאו בלעדי עם הלוגו שלי וזה היה השם ישמור).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה