מידע שימושי מישהו רוצה כסא גלגלים (למסירה)?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין כתוב יד שרה
אפשר פשוט להחזיר להם את זה כתרומה
אם זה כבר למסירה

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי
אין לי מושג, רק חשבתי שזה דבר יקר ואולי מישהו מכאן ירצה

• הוסף לסימניות
מצאתי באתר אגורה
בעיר עפולה

אפשר לפרסם אלפי פוסטים עם אלפי המוצרים שמוצעים באתר אגורה...
מה מיוחד בזה?..

ואגב, כאחד שחרש את אתר אגורה למעלה מחצי שנה ושרף על זה מאות ואלפי שעות יקרות,
המלצה שלי,
אל תבזבזו את הזמן ואת האנרגיות שלכם באתר הזה
הכל נראה שם מושך וחינמי,
למעשה כשאתה מנסה לקבל דברים, העניינים מסתבכים חבל על הזמן,
הרוב לא עונים,
הקצת שעונים-
הרבה גרים רחוק, הרבה אתה פתאום מגלה שזה במצב דפוק,
וכו' וכו'.
מסקנה: אין מתנות חינם.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרסם אלפי פוסטים עם אלפי המוצרים שמוצעים באתר אגורה...
מה מיוחד בזה?..

ואגב, כאחד שחרש את אתר אגורה למעלה מחצי שנה ושרף על זה מאות ואלפי שעות יקרות,
המלצה שלי,
אל תבזבזו את הזמן ואת האנרגיות שלכם באתר הזה
הכל נראה שם מושך וחינמי,
למעשה כשאתה מנסה לקבל דברים, העניינים מסתבכים חבל על הזמן,
הרוב לא עונים,
הקצת שעונים-
הרבה גרים רחוק, הרבה אתה פתאום מגלה שזה במצב דפוק,
וכו' וכו'.
מסקנה: אין מתנות חינם.
חבל מאוד להוציא סתם לאז לא אומרת לבזבז שעות אבל אני הרבה פעמיים פירסמתי שם דברים במצב מעולה ובאמת באו לקחת לא מיזמן שמתי שם מכונת כביסה בוש דיי חדשה

• הוסף לסימניות
אני מכירה גם אנשים שלקחו דברים ממש טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה