מישהו רוצה לבצע בתשלום המרת וידאו מ MP4 לWAV או AIFF ?

• פותח הנושא hchh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נא לנקוב במחיר ובלו"ז

• הוסף לסימניות
למה בכסף?
תוכנת המרה ל - AIFF
תוכנה המרה ל - WAV
כעת ראיתי שגם בראשון אפשר להמיר ל - WAV.

• הוסף לסימניות
תודה. בינתיים נאמר לי ע"י עורך וידאו מקצועי שאני בכיוון מוטעה: הקבצים אליהם רציתי להמיר, כך נאמר לי, אינם קבצי וידאו אלא אודיו.
אני צריך המרה לקבצי וידאו שאוכל לערוך את הסרט באודיוסיטי או במובי מייקר.

• הוסף לסימניות
אכן AIFF ו - WAV הם קבצי אודיו. ולידע כללי ניתן להמיר קבצי וידאו לאודיו, התוצאה תיהיה שישאר רק הפס קול.
בתוכנה השנייה שכתבתי לעייל את יכולה להמיר את ה - MP4 לקבצי וידאו אחרים.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלך - mpeg streamclip עושה הכל ובחינם.
וגם אם תרצה להמיר מהוידאו שלך רק את הסאונד לאיזה קובץ שתבחר-היא תעשה זאת.

• הוסף לסימניות
להמיר זו ממש לא בעיה.
הבעיה האמיתית היא לדעת להמיר נכון במינימום נזק ומקסימום תועלת.

• הוסף לסימניות
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה