כללי מישהו רוצה לפתוח איתי סטודיו

• הוסף לסימניות
שהוא מביא את הלקוחות ואני את הגרפיקה.
אבל הוא רוצה חצי חצי וזה התנאי שלו.

מה אתם אומרים?
(יש מצב שיביא לקוחות כבדים)

• הוסף לסימניות
חצי חצי מכל העבודות, או רק ממה שהוא מביא?

• הוסף לסימניות
יש כמה אופציות רצויות לך:

1. לסכם שהעשרים אלף ש"ח הראשונים שיכנסו בכל חודש יהיו שלך, ומהיתרה הוא יקבל 75 אחוז.
2. חצי לך וחצי לך והוא יקבל אחוזים מכל עבודה

אלא אם כן, הוא משקיע הכל הכל כולל שכירות, ארנונה טלפונים, מחשבים, רשיונות, קווי טלפון, ציוד מתכלה, אגרות שונות, מנהל משא ומתן וכו' אז זה כבר משהו אחר

• הוסף לסימניות
נו, באמת. עכשיו ברצינות.
העבודה היא מהבית שלי הוא שולח לי לעשות למישהו דוגמא לוגו אז 500 ש"ח לי ו500 לו.
זה מרתיח מאד מאד ושוב מאד. מצד שני זה איש שיווק שאני מכירה ובחיי היומיום שלו הוא מתעסק הרבה עם אנשים שצורכים מוצרי גרפיקה. מצד שני למה שיעשה רווח על הגב שלי??? מה הוא עשה בכלל וזה ממש קשה לעיכול כזאת הצעה מעצבנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;349186:
חצי חצי מכל העבודות, או רק ממה שהוא מביא?
ממה שהוא מביא

• הוסף לסימניות
זה אפילו לא שווה תגובה..
מה גם שכל ההוצאות השאיר עליך: מחשב / ציוד / תוכנות / פונטים / תמונות... ועלותן ממש לא בטלה.

• הוסף לסימניות
אם הם לקוחות שלא היית מגיעה אליהם אף פעם, אז יש "בשר" ברעיון הזה ויש בסיס לחשוב עליו, אבל לא 50-50, אלא מקסימום 75-25. ובמיוחד שכל ההוצאות כרגע עלייך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דרגי את עצמך לפי מחירון פרוג: מתחילה / מתלמדת / בינונית / ממש גרועה..
icon7.gif

לעצם הענין: אם את חזקה בתחום שלך, נותנת שירות טוב ללקוחות, ומבצעת את העבודה כראוי, אין שום סיבה לתת לעוד מאכער להרוויח באמצע.
הלקוחות יגיעו לאינסטלטור הטוב ביותר, למוכר מוצרי החשמל הטוב ביותר, וכן הלאה גם ללא מאכערים ומקורבים, מה גם שתקפידי לשים קרדיט על העבודות.

• הוסף לסימניות
50-50...

תתמחרי מראש ב-50% ויהיה לך כפול לקוחות בלעדיו,

בכ"א 2 האופציות לא נראות...

• הוסף לסימניות
אברימי, אני גם חושב כך..

ואוסיף, שעל התיווך הזה הוא לא אמור לקבל יותר מ 15 % מהעבודה.

• הוסף לסימניות
כל עוד שהוא בגדר של מכער שמביא עבודות, אין שום סיבה להיכנס למצב הזה.
מה שכן, תוכלי לסכם איתו כי תתני לו מחירים טובים יותר במקרה והוא התקציבאי שמקשר בינך לבין הלקוח או לעשות עבורו עבודות פרטיות במחירים נוחים יותר וכן על זו הדרך.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהרעיון בבסיסו הוא טוב רק עם הסתייגות אחת חשובה:
את מתמחרת עלויות: שכירות, חשמל, מחשב, וגם משכורת בסיסית (משהו כמו 50-60 ש"ח לשעת גרפיקה) ובשאר לעשות חצי חצי.
כך הוא ירויח חצי מהרווחים (אפילו שאין לו השקעה), ואת לא תהיי פראיירית...

• הוסף לסימניות
כללית זה רעיון מעולה.
עם כל הכבוד לגרפיקה, השיווק ולהביא את הלקוחות זו עבודה שחורה וקשה

• הוסף לסימניות
אני לא מכאן אלה מצילום אבל 50% זה ניראה לי מטורף!!!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כמו קודמי, 50%??? זה המון,
עבדתי פעם עם משהי שביקשה שאני אתן לה מחיר ריצפה כי אין ללקוח בכלל כסף ו.. הרבה סיפורים,
אני כמובן התחשבתי בה/בלקוח ואמרתי כמוך אולי באמת כדאי לתת לעוד לקוח להיכנס לרשימת הלקוחות שלי, בסוף אני נתתי מחיר ממש נמוךךךך, והיא נתנה ללקוח מחיר שהיא רצתה (הרבה מעבר ל-50%),
את ההרגשה הנוראית שהיתה לי כשנודע לי על כך, לא רוצה לספר אבל כמה ימים הלכתי בהרגשה שנוצלתי ממש!

אל תתני לאנשים לעשות עליך קופות, אם הם מביאים לקוח תביאי את מחירים ראליים שתרגישי טוב איתם, או שתעשו תימחור משותף ותראי בדיוק איזה עלות הלקוח משלם על כל עבודה.

מבחינתי 15% זה מצויין!
להביא לקוח זה אולי עבודה שחורה ואולי לא, אבל מי שישב על המחשב שעות לפעמים עד אמצע הלילה, זו תהיה את!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכון שהוא עושה את העבודה השחורה,
אבל- כל העלויות הן עליך, ואת יושבת שעות ושוברת את הראש איך לעשות ואיך לבצע, את מתמודדת עם כל התקלות ועם כל הבאגים.
הוא יכול לשכנע לקוח במשך שעה על דבר שאת תעבדי 20 שעות.
לי בכל אופן 50-50 לא נראה הגיוני לאחת מקצועית. לאחת מתחילה שרוצה להיכנס לשוק כן אבל לא לאחת מקצועית.

• הוסף לסימניות
משהו שלח אלי לקוח ורצה 10% מזומן,
הודעתי לו שיקח את הלקוח לאן שהוא רוצה, הדבר היחיד שאני נותנת זה הנחה מאד משמעותית בעבודה שאני אעשה עבורו!

אם אחליט לקחת איש שיווק הוא יקבל משכורת קבועה + אחוזים מכל עבודה,
אבל ממש ממש לא 50 - 50.

• הוסף לסימניות
את לא צריכה להיכנס לבלגן הזה.
תני לו מחירון שלך קבוע, דהיינו: המחירים שאת רוצה ממנו ללא תלות וקשר למחירים שהוא משיג מהלקוח.
מתאים לו - יעבוד איתך, לא מתאים - צאתך לשלום.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיותר "כואב" לה שאם לקוחות באמת מוכנים לשלם יותר על העבודה שלה אז למה שהיא לא תקבל את זה?
לדוגמא, היא תגיד לו "אני לוקחת 500 ש"ח ללוגו", הוא יביא לה לקוח וישלם לה 500 ש"ח ואז ייוודע לה שהלקוח שילם לו 1000 ש"ח. ז"א העבודה שלה היתה שווה 1000 ש"ח, היה לה לקוח שהיה מוכן לשלם על לוגו 1000 ש"ח אבל היא קיבלה רק 500...
עוד משהו בעייתי בזה, שהלקוח (לדוגמא, במקרה לעיל) ידרוש ממנה לתת לו יותר תשומת לב, יותר סקיצות, יותר שירות, יותר השקעה. למה? הרי הוא משלם 1000 ש"ח, אבל היא בתכל'ס לא יודעת מזה וזה גם לא אכפת לה, היא מקבלת רק 500...
אני הייתי מסכמת על 15 אחוז ולא אחוז אחד יותר, אבל תדאגי שגם אחרי ניכוי האחוזים המחיר שתקבלי יהיה הוגן ומשתלם (בקיצור, תני לו מחירים גבוהים יותר).

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאני באופן אישי הייתי הולכת על זה רק אם הוא גם יעשה את כל ניהול השירות היומיומי מול הלקוחות, טלפונים, אישור של עבודות, לשלוח את מה שצריך, להתווכח איתם אם יפה או לא.. וכל מה שיישאר לי זה לעשות בשקט את הגרפיקה ולשלוח למייל. זה דומה לעבודה בתור שכיר, שגם אז לא מרוויחים יותר מזה, ולפעמים בתור שכיר נדרשים גם לעבוד מול לקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה