כללי מישהו רוצה לפתוח איתי סטודיו

• הוסף לסימניות
לי יש שאלה אחרת שלא כ"כ קשורה לעצם השאלה של פותחת האשכול:
ממתי יש אפשרות תגובה לאורחים בפורום?

נכתב ע"י mm;349229:
כללית זה רעיון מעולה.
עם כל הכבוד לגרפיקה, השיווק ולהביא את הלקוחות זו עבודה שחורה וקשה

• הוסף לסימניות
50% מהרווחים זה המון!

מה עם שאר הציוד/חומרים שאת מממנת?
פונטים, מחשב, בלאי, חשמל, מים, קפה תה והרשימה עוד ארוכה....

מה שכן אם תוסיפי 50% נוספים רווח לעצמך (מהמחירון של פרוג כמובן....)
אולי תתני לו עוד 10% נוספים חוץ מה-50% :)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. פחות מ- 50% לא מדבר אליו. זה לקוח שאני עושה עבורו עבודה קבועה כל חודש והוא רוצה "מהצד" עוד הכנסה וזה היה הרעיון שלו. והוא טוען שיש מצב למחירי שחיטה. (כולי תקווה...)
אבל אני חושבת שאם אני אקח את מחירון פרוג, ואני חושבת שאני נחשבת בין מתחיל לבינוני, ואני אכפיל את המחיר אף אחד לא יתן כזה דבר גם אם הוא מליונר כי בס"ה הרמה שלי היא לא כמו ה'סטודיואים' היוקרתיים שיתנו לו באותו מחיר עבודה של פי כמה וכמה.

מצד שני זה או זה או כלום. ועל אף הקטע המעצבן פה זה תוספת הכנסה שלא היתה באה בצורה אחרת
(אני יותר אוהבת לעבוד כשכירה ולא פרילנס)

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
תגידי לו שאת רוצה חודש או חודשיים נסיון.
אחרי חודשיים תסבירי לו שלא שווה לך
והלקוחות כבר ירוצו אחריך בלעדיו...:p

• הוסף לסימניות
גם אני בעד תקופת ניסיון.

אם הוא מנהל את המו"מ מול הלקוחות אז בטח כדאי לנסות.

• הוסף לסימניות
נעמי, אני רואה שליבך נוטה אחר ההצעה שלו...
לדעתי אם את מסכמת איתו שהוא מנהל את כל הדין ודברים עם הלקוחות (כולל: כל :))
והוא משתתף בהוצאות שוטפות שיש לך בזמן ההסכם ביניכם ב50% (תיקון המחשב, הוספות פונטים וכו', כאשר הטובינים יהיו שייכים לך אח"כ)
ואתם קובעים סף מינימאלי של הכנסות (שלא יביא לך לקוח אחד ויבקש 50%)
אה, והוא נותן לך תלוש משכורת (שזה אומר שיהיו לך תנאים, אחרת לא שווה לעבוד כשכירה)

אז תסכימי :)
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח כזה. הוא מביא הרבה עבודה (באמת מביא הרבה, לא מדבר הרבה),
יש לו מחשב משלו אצלי, וכל המו"מ עם הלקוחות זה עליו. אני לא מדבר מילה עם לקוח שלו.
ועל כל עבודה הוא אומר לי כמה ישלם לי.
מצדי שהוא ירוויח כפול ממני, זה לא מרתיח ולא אמור לעצבן בכלל.
לא איכפת לי כמה השני מרוויח, והוא לא מרוויח על הגב שלי.
כל זמן שזה שווה לך (ואני זה שמחליט על כל עבודה אם אני מקבל אותו או לא), לכי על זה.

(אישית אני לא קולט את האנשים שעושים משהו, לוקחים החלטות ובוכים כל הזמן - לפני ואחרי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;349391:
לי יש שאלה אחרת שלא כ"כ קשורה לעצם השאלה של פותחת האשכול:
ממתי יש אפשרות תגובה לאורחים בפורום?

לצערי mm אינה אורחת, היא הייתה חברה באתר עד אתמול בערב, שנאלצנו למחוק אותה מרשימת החברים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;349461:
לצערי mm אינה אורחת, היא הייתה חברה באתר עד אתמול בערב, שנאלצנו למחוק אותה מרשימת החברים..

???????

• הוסף לסימניות
יש נהלים ברורים, וקודים פשוטים להתנהגות הולמת. חבל שאנו נאלצים לפעמים לנקוט אמצעים...

• הוסף לסימניות
לי מישהו הציע הצעה כזו - אבל דובר על 10%. נשמע לי פיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;349465:
יש נהלים ברורים, וקודים פשוטים להתנהגות הולמת. חבל שאנו נאלצים לפעמים לנקוט אמצעים...
מה היא עשתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;350002:
מה היא עשתה?
הרעיבה את בנה, לא טיפלה במחלות הנפש של בעלה, התחמקה מתשלום מיסים, ילדיה לא התגייסו, וגם הייתה מוכנה לשמוע לשון הרע. זה ככה בקטנה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;350031:
הרעיבה את בנה, לא טיפלה במחלות הנפש של בעלה, התחמקה מתשלום מיסים, ילדיה לא התגייסו, וגם הייתה מוכנה לשמוע לשון הרע. זה ככה בקטנה..

ברצינות, לא נראה לי שענין את smeshi מה בדיוק היא עשתה,
אלא מה סוג העברה,
פגעה ברוח הפורום, ענתה תשובות פוגעניות, או כל דבר אחר ע"מ שילמדו כיצד אין לנהוג, וע"כ שיש דין ויש דיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;350002:
מה היא עשתה?

התנצלות כנה.
לאחר בירור התברר שמשתמש זה התנהג בצורה לא ראויה. אך זאת בוצעה בתום לב ע"י אחותה הקטנה שלא הכירה את האתר, ומכיון שמחקנו את הניק, לא ניתן לשחזר...

סורי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;350036:
התנצלות כנה.
לאחר בירור התברר שמשתמש זה התנהג בצורה לא ראויה. אך זאת בוצעה בתום לב ע"י אחותה הקטנה שלא הכירה את האתר, ומכיון שמחקנו את הניק, לא ניתן לשחזר...

סורי...

זה גם לא בסדר, לאפשר לאחרים להכנס תחת שמך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;350039:
זה גם לא בסדר, לאפשר לאחרים להכנס תחת שמך.
נכון, אבל כפית זכות: זה היה לפני האיסור על התחנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;350041:
נכון, אבל כפית זכות: זה היה לפני האיסור על התחנות.

לא מבחינה זאת,
אמורה להיות כאן דיסקרטיות ושמירת מידע, ונתינה לזרים להכנס תחת שמך, בשעה שהם לא מחובים ולא התחייבו לכל זאת טרם כניסתם, היא פגיעה בגרפיקאים ובלקוחות שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה