כללי מישהו שם לב לילד מהחוברת של המכירה הסינית של אוסם?

• הוסף לסימניות
איני יודעת אם שמתם לב, הגרפיקאים וחדי העין שבינינו ודאי שמו לב, ואם לא - תתבוננו עכשיו על השיניים של הילד...
על זה נאמר "ללא מילים"...
[אני מרשה לעצמי לכתוב זאת רק מפני שלא מופיע בחוברת את שם הגרפיקאי/ת]

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה?

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1486585:
אפשר תמונה?

:)

מצטרפת.....
זרקנו את החוברת כבר....
אני מסוקרנת :D ;)

• הוסף לסימניות
אני חוששת שאולי זה ילד חרדי ולא ארצה להעלות כאן תמונה לא מחמיאה.

• הוסף לסימניות
תתארי מה יש שם לפחות - אל תשאירי אותנו כך.......

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנה.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 8.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני מיד שמתי לב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1486635:
תתארי מה יש שם לפחות - אל תשאירי אותנו כך.......

הדביקו לילד שיניים, רק לא במקום, כששתי השיניים הקדמיות עברו לשמאל...
ועוד השיניים המקוריות מימין הן צהובות, והמודבקות עברו הלבנה...
התמונה שהעלו כאן לא מספיק חדה וגדולה.
כדי להגדיל את התמונה שהעלו כאן תלחץ על קונטרול+ לגלגל בעכבר
או קונטרול ביחד עם +

• הוסף לסימניות
אני שמתי לב מזמן, הם השתמשו כבר בתמונה הזאת בעבר ובאמת התפלאתי איך חברה כזו גדולה לא יכולה לצלם תמונה נורמלית או לפחות לסדר את התמונה הגיוני.
זה בולט שם מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1486567:
איני יודעת אם שמתם לב, הגרפיקאים וחדי העין שבינינו ודאי שמו לב, ואם לא - תתבוננו עכשיו על השיניים של הילד...
על זה נאמר "ללא מילים"...
[אני מרשה לעצמי לכתוב זאת רק מפני שלא מופיע בחוברת את שם הגרפיקאי/ת]
כתוב את שם משרד הפרסום... (עכשיו כולם יחפשו :)) אבל עדיין, זה מחייב חברה גדולה להוציא מוצר מוגמר. אולי לא השקיעו כי זה מגזרי...

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית, ומיד שמתי לב שמשהו מוזר בילד, אחרי התבוננות גיליתי גם מה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה