- הוסף לסימניות
פעם כן הייתה אפשרות? כי בזמנו אמרו לי בימות המשיח שיש ואף נתנו לי הוראות הפעלה במייל שלא עובדות לי כיום...אני חושב שאין אפשרות (h5247 מהניק של אישתי...)
האם השתנה משהו לרעה?
נערך לאחרונה ב:
פעם כן הייתה אפשרות? כי בזמנו אמרו לי בימות המשיח שיש ואף נתנו לי הוראות הפעלה במייל שלא עובדות לי כיום...אני חושב שאין אפשרות (h5247 מהניק של אישתי...)
תעתיק את הקוד המצו"ב, להגדרות המתקדמות, ובמקום "ברוכים הבאים" תכתוב את הטקסט שברצונך להשמיע. בהצלחה.ולאחר שלמדתי בעזרתכם להעלות קובץ להשמעה
האם מישהו יכול ללמד אותי כיצד להעלות קובץ כזה בתור תפריט?
say_menu_voice=yes
menu_voice=ברוכים הבאים.voice=Gilad
type=menu
;main=type
digits=
timeout=
up=#
root=#
again=#
attempts=
timeout_goto=
play_campaign_message=no
play_campaign_message_one_time=
stop_campaign_message=
campaign_message_to_play=
תודה!!תעתיק את הקוד המצו"ב, להגדרות המתקדמות, ובמקום "ברוכים הבאים" תכתוב את הטקסט שברצונך להשמיע. בהצלחה.
קוד:say_menu_voice=yes menu_voice=ברוכים הבאים.voice=Gilad type=menu ;main=type digits= timeout= up=# root=# again=# attempts= timeout_goto= play_campaign_message=no play_campaign_message_one_time= stop_campaign_message= campaign_message_to_play=
השאלה שלי היא שיש לי כמה תפריטים בתוך תפריטים כמו 'ליום ראשון הקישו 1. ובתוך 1 לבוקר הקישו 1, ובתוך זה לשעה 10 הקישו 1. וכו'לפי הקוד זה לא נראה משנה
הוא כתב לך שבמקום הברוכים הבאים תכתוב את מה שאתה רוצה.
(זה נראה שלא צריך פה קובץ נוסף)
זה מדהים!למה לא?
@גולדברג.תעתיק את הקוד המצו"ב, להגדרות המתקדמות, ובמקום "ברוכים הבאים" תכתוב את הטקסט שברצונך להשמיע. בהצלחה.
קוד:say_menu_voice=yes menu_voice=ברוכים הבאים.voice=Gilad type=menu ;main=type digits= timeout= up=# root=# again=# attempts= timeout_goto= play_campaign_message=no play_campaign_message_one_time= stop_campaign_message= campaign_message_to_play=
יש לי מערכת בימות המשיח שזקוקה להשלמה תוכל לעזור בתשלום? 0527154435 שמואל hhyym189שטרודלקובץ שמתחיל בM בימות המשיח זה קובץ מערכת.
קובץ כזה לא מתנגן כקובץ רגיל אלא רק במקום הודעות מערכת וכו'.
(זה יכול להיות תפריט ראשי ויכול להיות השלוחה שהוקשה שגויה וכו' וכו' תלוי איזה מספרים יש אחרי הM אבל בכל מקרה הקובץ לא מתנגן כקובץ רגיל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים