נכתב ע"י דני;804040:את לא צריכה להפגע, אנחנו לא מכירים אותך אישית ורק בגלל זה. (לא שזה אקטואלי רק שתביני למה התשובה שלי היתה כל כך נחרצת)
היו פעמים לצערינו קצת רבות של אנשים טובי לב שהסכימו לקחת חבילות ואף ראו את התוכן ואכלו אותה...
וד"ל..
נכתב ע"י א"ב;803752:לצורך שליחת חבילה (קלה למדי),
אני מחפשת מאד מישהו שמגיע לארץ ממיאמי ויוכל להביא אותה (גם בתשלום),
אודה מאד מאד למי שיוכל לעזור לי
אסתר
052-7128745
נכתב ע"י mig;804231:מי שמכיר אותי,
אני מכירה אישית את הנ"ל וניתן לסמוך עליה
אני יודעת שלא לוקחים סגור,
אלא בודקים וכך אין בעיה,
אני שייכת לעידן עבר?
נכתב ע"י צברית;804298:כנראה שכן.....
איך תבדקי שבדפנות המזודה לא הכניסו דברים מוסתרים?
עד כמה שידוע לי חיליק פראנק ישב על כזה דבר בכלא יחד עם אשתו איזה 10 חודשים,
וזה אחרי שהוא ביקש מקצין ביטחון בשדה התעופה לבדוק לו את תכולת המזוודה.
אז חברים,היזהרו!!!!!!!!!
נכתב ע"י ויזואלית;804487:בכל אופן אני הייתי ממליצה לכם במקרה שכזה להענות בשלילה.
וזה ממש לא אישי.
נכתב ע"י mig;804491:תגידי פס חסד מעמ"י???
או יותר נכון - פס שכל מעמ"י??????
חמותי מעבירה חבילות בלי סוף מארה"ב לארץ,
רק צריך לדעת מה למי ולראות שאפשר להיווכח בתוכן החבילה.
הרבה אנשים מרוויחים ככה כמה פרוטות על הדרך.
נכתב ע"י רחל שור;804051:הוא צודק ,זה ממש לא אישי!!!
מפחידדד לקחת חבילה של אדם אחר אפילו קרובי משפחה נמנעים מכך!
שרות הדואר בינ"ל יחסוך לך עוגמת נפש ואם זה חבילה קטנה אז זה לא סיפור יקר!
אגב,כמה עולה שרות דואר בינלאומי.?אשמח ליעוץ ממישהו שמכיר
נכתב ע"י צברית;804298:כנראה שכן.....
איך תבדקי שבדפנות המזודה לא הכניסו דברים מוסתרים?
עד כמה שידוע לי חיליק פראנק ישב על כזה דבר בכלא יחד עם אשתו איזה 10 חודשים,
וזה אחרי שהוא ביקש מקצין ביטחון בשדה התעופה לבדוק לו את תכולת המזוודה.
אז חברים,היזהרו!!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים