היה בעבר צו סגירה וכבר נפתח בחזרהמישהי שמע על זה שהמלון נסגר?
יצא לך להיות שם בסוף?אם כן איך היה?מישהו יודע להעריך כמה זמן יקח להם לתקן את הליקויים? (לפי הכתבה: תקינות מערכת שחרור עשן, מערכת מתזים, מערכת גילוי אש, משאבות ואישורים ותעודות מעבדה נוספים הנדרשים על פי חוק).
אני אמור להתארח שם בעוד מספר שבועות, ורוצה לדעת אם לחפש תחליף.
אם יש אפשרות לפרט, יעזור לי מאדשהינו שם בחודש האחרון עם קבוצה של כ-30 זוגות, והחוויה שלנו לא תאמה את ההמלצות שראינו כאן. כדאי לבדוק ולוודא בעצמכם אם זה באמת מתאים לכם.
כן. הייתי בשבת קבוצתית. היה בסדר גמור, אבל לא וואו.יצא לך להיות שם בסוף?אם כן איך היה?
תודה סומך עליך יותר מניקים חדשיםכן. הייתי בשבת קבוצתית. היה בסדר גמור, אבל לא וואו.
המלון עבר שיפוץ מקיף מהיסוד, אבל התחזוקה לוקה בחסר.
החדר היה בסה"כ די נוח עם נוף יפה לים.
האוכל היה נחמד, עם מבחר לא רע. מבחינת הטעם יש עוד מה לעבוד.
סה"כ חוויה סבירה פלוס, אבל האמת היא שאני די ביקורתי בנושא הזה, ואולי אחרים היו מתלהבים יותר.
שימו לבש בבין הזמנים הם פירסמו בעיתון
צו סגירהפשוט עד אז הם גומרים לבנות מקווה וספא חדש שהם בונים
למי את מגיבה?אני לא רוצה לפגוע אבל נראה לי שלא הייתם שם כי הכל חדש אני לא דוברת שלהם אבל הייתי עם בעלי וראינו כי אני סגרתי 22 חדרים למחזור השני
זה גם ליחידים?אני הייתי שם
היה מצוין מאוד ולא נופל ברמתו משאר המלונות החרדיים +לוקיישן מוצלח מאוד
מה הטלפון?
תכלס על איזה מלון כן היית ממליצה?כן. הייתי בשבת קבוצתית. היה בסדר גמור, אבל לא וואו.
המלון עבר שיפוץ מקיף מהיסוד, אבל התחזוקה לוקה בחסר.
החדר היה בסה"כ די נוח עם נוף יפה לים.
האוכל היה נחמד, עם מבחר לא רע. מבחינת הטעם יש עוד מה לעבוד.
סה"כ חוויה סבירה פלוס, אבל האמת היא שאני די ביקורתי בנושא הזה, ואולי אחרים היו מתלהבים יותר.
הבעלים של המלון מאיים עלי בתביעה בעקבות מה שכתבתי.אם יש אפשרות לפרט, יעזור לי מאד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //