חשוב לי לדעת בכמה כסף מדוברעל תתקרבו עליו או נוכל סוחב את העבודה ועושה עבודה שאפילו לא שווה זבל
אצל ההורים שלי הוא הרס את כל האמבטיה והיה צריך להביא מישהו אחר שיסדר
את כל הנזקים שהוא עשה וחוץ מזה שהוא עזב באמצע העבודה ולקח את כל הכסף
כמעט 30000 שקלבכמה
חשוב לי לדעת בכמה כסף מדובר
אחותי נפלה איתו -זהירות!!!!!!!יש נוכל שמפרסם באחד הפירסומונים כמעט כל שבוע בבני ברק
הוא קורא לעצמו חביב - ושמעתי כבר על כמה משפחות אברכים שנעקצו על ידו בעשרות-מאות אלפים
יש כאן מישהו ששמע עליו?
דבר ראשון להעלות תמונה של המודעה שלו כאן שאנשים יכירו את הגרפיקה והסגנון ולא יצטרכו לשנן איזה מספר(שגם משום מה עוד לא פורסם) ושיכול להשתנות כל רגע. זה הכי פרקטילאט לאט אני מגלה יותר ויותר אנשים שהוא עקץ אותם
והבן אדם עוד מפרסם בפרסומון מהמוכרים בבני ברק
וממשיך לעקוץ אברכים תמימים באכזריות אין סופית!
חייבים לעשות משהו- יש לכם איזה שהוא רעיון?
אולי להעלות תמונה של הבנאדם הפחות חביב..דבר ראשון להעלות תמונה של המודעה שלו כאן שאנשים יכירו את הגרפיקה והסגנון ולא יצטרכו לשנן איזה מספר(שגם משום מה עוד לא פורסם) ושיכול להשתנות כל רגע. זה הכי פרקטי
קצת מורכב יותר, אבל בוודאי יותר טובאולי להעלות תמונה של הבנאדם הפחות חביב..
הם משקרים כי הוא מפרסם כל שבוע עם אותו מספר בדיוק- תבדוק את זה לבד!אני התקשרתי לכוח הפרסום שיפסיקו לפרסם אותו
והם אמרו שזה לא עזר כי כל פעם הוא מפרסם עם מספר אחר
נכון אני שמעתי על חביב דברים טובים לשיפוץ יש אולי שתיים שימממווו לבבב!!!לא להתבלבל עם חביב אחר חרדי חזונישניק
שהוא אמין ++ ומאד מקצועי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים