מישהו תוקף לי את האתר

• הוסף לסימניות
יש לי את התוסף הפניות של גומלה פעיל לתפוס את השגיאות 404 ואני הסתכלתי שמה היום ואני רואה שיש לי כל יום כמה כניסות לכל מיני תוספים מוזרים, הם נתקלים בשגיאה 404, אבל עדיין זה אומר שיש איזשהן בוט שמנסה לפרוץ לי לאתר,
יש לי דרך להתגונן טוב יותר?
אולי כבר שמו לי איזה קוד זדוני?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 46.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
זה דבר רגיל. מקוה שמותקן לך תוסף אבטחה טוב. אם לא - דחוף להתקין. אם כן - שיתקפו להם.
וכמובן כמובן - גיבויים קבועים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1688203:
זה דבר רגיל. מקוה שמותקן לך תוסף אבטחה טוב. אם לא - דחוף להתקין. אם כן - שיתקפו להם.
וכמובן כמובן - גיבויים קבועים.
תודה על התגובה.
יש לי dmc firewall (הגירסה החינמית) מקווה שהוא עושה את העבודה.

• הוסף לסימניות
אני גם מקווה... לא מכיר את התוספים של גו'מלה.
תראה אם התוסף עושה את הדברים האלה:
שחוסם את הIP שממנו ניסו לנחש סיסמה.
שלא יהיה יוזר עם שם אדמין.
שיחייב לעשות סיסמה חזקה.
משנה את השמות של הטבלאות למשהו לא סטנדרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה