מישהיא הייתה במופע של טלי אברהמי?

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך היה? שווה ללכת היום בירושלים?
כמה זמן זה? כמה זה עולה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי..
הריקודים מאלפים-כרגיל...והתוכן היה על שידוכים,וכל הקטעים שבשידוכים(עם החמות הבעל ועוד..)
זה הרבה יותר קצר מהכח שבך(מי שהייתה..)
בקיצור מי שאוהבת את הסגנון של ההצגה שלה והבדיחות שרצות שם זה מאוד יפה ומצחיק ומשעשע..אבל יש הרבה נשים שהם לא כזה בקטע...אז זה ממש לא מתאים..

• הוסף לסימניות
חוץ מהריקודים יש שם טיפת רמה? או שסתם צחוקים ושטויות?

• הוסף לסימניות
יש טיפת רמה...בהתחלה זה מהמם..ולקראת הסוף(קטע וחצי אחרונים) זה כאילו לא היה להם מספיק מה להגיד משו כזה...
אבל בכללית...זה חמוד...מאוד!!ויש שם קטעים מצחיקים בטרוף(עם רמה)
אצלנו זה עלה 35 אז זה שווה את הכסף אבל במקומות שזה עולה כמו 50 לא הייתי הולכת...

• הוסף לסימניות
מה זה אצלנו? את ירושלמית?
היום יש את זה בירושלים כמה זה יעלה?

• הוסף לסימניות
האם יש את שתי השחקניות או רק אחת מהם???
היה הופעות שהיו 2 והיו הופעות שרק אחת וזה הרבה יותר משעמם! פעם קודמת אמרתי שאם יש רק אחת אני עוד פעם לא הולכת, אז אשמח לשמוע ממי שהיתה

• הוסף לסימניות
שתיים משחקות..ברור..(ובחלק משתתפת אחת מהרוקדות גם..בתור שחקנית..)בטח כבר הלכתם..מקווה שנהניתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה