מישהיא קנתה את השמלה הזו

• הוסף לסימניות
83 מרוצים זה די מעט
בא לך לקחת סיכון?

• הוסף לסימניות
האמת שלא בא לי לקחת סיכון
ואף פעם לא קניתי שם לא ידעתי אם 83 זה נקרא הרבה או מעט
אשמח לשמוע אולי למישהיא יש נסיון עם השמלה הזו

• הוסף לסימניות
שימי לב לתגובות למטה, יש כאלו שכתבו שאיכות התפירה ירודה..

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך!
דוקא חיפשתי תגובות ולא מצאתי,

אם יש כאן מישהיא שהזמינה שמלת כלה מהממת ברשת
אני (ובטוחה שעוד כמה כאן) אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
גם אצלי בבית ישמחו לשמוע
איפה אפשר להשיג שמלת תחפושת כלה יפה

• הוסף לסימניות
הי,
מישהוא הזמין פה אי פעם שמלת כלה יפה ברשת
או שאין חיה כזו

• הוסף לסימניות
כן דוקא כן לא יודעת אם מהקישור הזה.
היא מקסימה קנינו אותה לחתונה והוספנו עוד קישוטים אצל תופרת יצא מהמם (5 שמלות)
וכמובן אחר כך לפורים...
היא לא נפוחה כמו בתמונה אבל בהחלט מרשימה!

• הוסף לסימניות
שימי לב שהשמלה בתמונה קצרה (רואים את העמוד למטה)
שאני חיפשתי שמלה באליאקספרס היתה רק שמלה אחת ארוכה עד הרצפה
וגם לא הגיעה כזו מהממת כמו בתמונה חוץ מכל הבעיות עם המידות
תוציאו לכם מהראש לקנות שמלות כלה באלי כי אין! בארץ יש פי מאה יותר יפות

• הוסף לסימניות
זה כזה זול? לא כדאי לקנות בארץ ולא להסתבך עם מידות?

• הוסף לסימניות
סתם שתדעי, בערב פורים, בשנתיים האחרונות עזרה ואחוה הביאו שמלת כלה, מקסימה, ואני מבינה בבדים ובתפירה והשמלה היתה באיכות מצוינת, אני לא זוכרת בדיוק כמה עלתה משהו כמו בין 130 ל 170

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה