מישהי הזמינה מגפיים מוצלחות מנקסט?

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפות
לא יקרות
ולא חדירות לגשם?
מישהי הזמינה השנה בנקסט משהו מוצלח ויכולה לתת קישור?

(או לחילופין המלצה על חנות ירושלמית שתיתן מענה למשהו יפה ולא חדיר לגשם, אבל במגבלת המחיר שלי).

תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי בנעלי רפאל בקניון רב שפע מגפי גומי מהממות שחור עם מעט מנומר 200 שח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו מרו;1414442:
אני קניתי בנעלי רפאל בקניון רב שפע מגפי גומי מהממות שחור עם מעט מנומר 200 שח.

איך הן בגשם?

• הוסף לסימניות
לגיסתך הקטנה היה בשנה שעברה מגפיים מנקסט והם מהר מאוד נהיו עם חור והיה לה בריכה נחמדה מאוד בפנים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי ק;1414453:
לגיסתך הקטנה היה בשנה שעברה מגפיים מנקסט והם מהר מאוד נהיו עם חור והיה לה בריכה נחמדה מאוד בפנים....

כן אני מכירה את הסיפור :)
לכן ביקשתי המלצה על כאלו יבשות.

ההמשך: ואז היא קנתה עם גיסתה מגפי גומי 1+1 בחנות ההיא, לא זוכרת את שמה
שנכנס בהן רטיבות בערך בצעד הראשון בגשם לא היסטרי.

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש קבוצה משפחתית בג'ימייל.....:):)

• הוסף לסימניות
ההמשך: ואז היא קנתה עם גיסתה מגפי גומי 1+1 בחנות ההיא, לא זוכרת את שמה
שנכנס בהן רטיבות בערך בצעד הראשון בגשם לא היסטרי.
דווקא זאת גיסה אחרת

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות נוספות על מגפיים. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה