- הוסף לסימניות
ווואאו זה באמת זול.לא מכירה את האתר הזה, אבל רוצה להמליץ על אתר למכירת בשמים במחירים ממש זולים
הזמנתי מהם כבר פעמיים, הכל מגיע ארוז טוב.
יש בשמים שאפשר להשיג מהם טסטר, או דוגמית שתוכלי לנסות - במחירים זולים יותר
יש להם גם בשמים שנדיר למצוא אותם במקומות אחרים
אתר ממש שווה!
לא מכירה את החנות, אבל זה חלק מתוך נופש "אישה בחופשה" -
חסום לילא מכירה את האתר הזה, אבל רוצה להמליץ על אתר למכירת בשמים במחירים ממש זולים
אתר ממש שווה!
יש שם כמה סוגי קופונים להנחות, אפשרות מימוש של קופון מסוג אחד בלבד להזמנה:ווואאו זה באמת זול.
המשלוח חינם?
www.prog.co.il
נכון מאד!לא מכירה את האתר הזה, אבל רוצה להמליץ על אתר למכירת בשמים במחירים ממש זולים
https://www.fragrancex.com/ הזמנתי מהם כבר פעמיים, הכל מגיע ארוז טוב.
אתר ממש שווה!
לא מכירה את האתר הזה, אבל רוצה להמליץ על אתר למכירת בשמים במחירים ממש זולים
אתר ממש שווה!

גם אתן בנטפרי?
כנלגם אתן בנטפרי?
אני אהבתי את NOA, אבל זה ענין של טעם..אם כבר, יש המלצה לבושם עדין לקליל לבחורה?
נשמחלשלוח פניה לנט פרי? נראה לי שזה לא קשור לסינון שלהם אלא משהו של אבטחה.
אין לי בעיה לשלוח פניה, יש לי נקודות בשפע
גם אתן בנטפרי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים